Nystatine

63,75

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Nystatine

Beschrijving

Wat is Nystatine?

Nystatine is een antischimmelmiddel. Het bestrijdt onder andere de Candida-gist en andere schimmels en gisten. U neemt het in via de mond met een siroop.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Nystatine bij schimmel- en gistinfecties van de maag en darmen en spruw (infectie van mond, keel en slokdarm door de Candida-gist).
Nystatine zal de Candida-gist bestrijden. Dit is een gist die op de huid en slijmvliezen leeft. Mensen met een verlaagde weerstand hebben meer kans dat deze gist te veel groeit en een ernstige infectie veroorzaakt.

Hoe werkt dit medicijn?

Probeer om de dosissen zo veel mogelijk over de dag te verdelen en ze na het eten in te nemen. Ook is het goed om voor het slapen gaan een dosis te nemen. Neem de kuur volledig uit!

  • Spruw: deze aandoening geneest meestal vanzelf. Indien de infectie echter heel uitgebreid is, kan u Nystatine gebruiken. Dit medicijn zal de Candida-gist doden. Een kuur van 1 tot 2 weken is nodig. Verdeel een dosis over beide zijden van de mondholte. U houd deze enkele minuten in de mond en slikt vervolgens de vloeistof door. Spoel uw mond niet meteen met water. Dit vermindert het effect.
  • Maag-darminfectie: u mag de drank meteen doorslikken en hoeft deze niet eerst in de mond te nemen. Schud de drank eerst voor gebruik.

Hoe effectief is dit medicijn?

Nystatine is een zeer effectief medicijn om schimmel- en gistinfecties te behandelen. Het is belangrijk om de kuur van 1 à 2 weken zeker volledig uit te nemen. Het kan zijn dat u geen infectieverschijnselen meer waarneemt, maar toch kunnen er zich nog schimmels en gisten in uw lichaam bevinden.

U kan dit medicijn veilig gebruiken indien u zwanger bent of dit wil worden. Ook borstvoeding geven tijdens gebruik van dit medicijn lukt. U mag met de auto rijden en alcohol drinken. Nystatine reageert niet met andere medicijnen. U kan dit medicijn dus veilig combineren met andere medicijnen.

Het is mogelijk dat u maag- en darmklachten ervaart bij gebruik van dit medicijn. U kan dan misselijk zijn, moeten braken of last hebben van diarree. Dit gaat vanzelf over, u hoeft geen verdere stappen te ondernemen. In uitzonderlijke gevallen kan u overgevoelig reageren op het medicijn en huiduitslag, roodheid en jeuk krijgen.

Nystatine kopen

U wilt graag online Nystatine kopen zonder recept? Wij regelen een online recept voor u, zodat u niet langs uw huisarts hoeft! Het enige wat u hoeft te doen, is dit medicijn bestellen, een online consult invullen en een betaling verrichten. De rest regelen wij. Van recept tot aan bezorging.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Nystatine

  1. Marianne

    Makkelijk proces en snelle levering, super!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *