Lariam

72,19

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Mefloquine

Beschrijving

Wat is Lariam?

Lariam is een middel om malariabesmetting tegen te gaan of om malaria te bestrijden. U kan Lariam kopen in tabletten van 250 mg mefloquine. Mefloquine zal de malariaparasiet uitschakelen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Lariam om te voorkomen dat u malaria krijgt of om een aanval te bestrijden. Malaria kunt u herkennen aan hevige koortsaanvallen en hoofd- en spierpijn. De ziekte wordt veroorzaakt door een parasiet die Anopheles muggen met zich meedragen. Deze muggen leven in de tropische gebieden van Afrika, Midden- en Zuid-Amerika en Azië. Indien u gestoken wordt door een mug, kan u besmet geraken met malaria. Lariam zal voorkomen dat de malariaparasiet kan doorbreken of in geval van doorbraak zal dit middel de parasiet vernietigen.

Hoe werkt Lariam?

Mefloquine doodt de malariaparasiet. De stof zorgt ervoor dat de parasiet zich niet meer kan voortplanten. Het overgebleven materiaal wordt vervolgens opgeruimd door het immuunsysteem van het lichaam.

Gebruik

Neem de tabletten net na de maaltijd in. De stof wordt zo beter opgenomen door het lichaam en u zal ook minder snel misselijk zijn, buikpijn of diarree krijgen.

Aanval voorkomen:

  • Neem per week 1 tablet.
  • Begin hier 2 à 3 weken voor vertrek mee.
  • Neem na terugkeer deze pillen nog 4 weken in. De ziekte kan namelijk nog enkele weken of maanden na terugkeer uit besmet gebied uitbreken.
  • Maak de hele kuur af.

Aanval bestrijden:

  • Neem deze pil 2 tot 3 keer met een pauze van 6 tot 12 uur.
  • Maak de hele kuur af.

Hoe effectief is dit medicijn?

Lariam is effectief om malaria te voorkomen en te bestrijden. Dit middel blijkt zeer effectief bij vormen van malaria die niet met andere malariamedicatie kunnen behandeld worden. Denk er echter aan dat geen enkel malariamiddel 100 procent bescherming biedt tegen een besmetting met de parasiet.

Het is van levensbelang om de ziekte te behandelen. Deze kan namelijk dodelijk zijn zonder tijdige medicatie.

Neem na terugkeer uit besmet gebied de pil zeker nog 4 weken in. De ziekte kan namelijk nog enkele weken of maanden na terugkeer doorbreken.
In 2017 geraakten 219 miljoen mensen wereldwijd besmet met malaria. Dit grotendeels in India.

Mogelijke bijwerkingen: maagpijn, koorts, hoofdpijn, angstig zijn, slapeloosheid, nare dromen, duizelig zijn, neerslachtig zijn, jeuk en oogklachten…

Lariam kopen

U wilt graag online Lariam kopen zonder een recept nodig te hebben? Wij ons is dit mogelijk! U vult een online consult in en deze zal worden beoordeeld door een aangesloten arts. Als er geen mogelijke gezondheidsrisico’s voor u zijn om dit medicijn te gebruiken, zal de arts een recept voor u uitschrijven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel, zorgvuldig en legaal naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lariam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *