Gonorroe behandeling

76,45

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Azitromycine / Cefixime

Beschrijving

Wat is gonorroe behandeling?

Gonorroe behandeling bestaat uit twee antibiotica: Suprax en azitromycine om gonorroe te behandelen. Tabletten Suprax van 200 mg cefixime en tabletten azitromycine van 500 mg azitromycine.

Waar wordt deze behandeling voor gebruikt?

U gebruikt deze medicatie om gonorroe te behandelen. Gonorroe is een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) die door een bacteriële infectie (gonokokken) wordt veroorzaakt. De gonokokken nestelen zich bij mannen in de urineleider, waardoor de urinebuis zal ontsteken. Dit veroorzaakt hevige pijn bij het plassen en een geelgroene afscheiding uit de penis. De aandoening komt voornamelijk voor bij jonge mannen. Toch kunnen ook vrouwen de aandoening krijgen.

Hoe werkt gonorroe behandeling?

Suprax en azitromycine zullen op twee verschillende manieren werken. De bacteriële cellen produceren stoffen en eiwitten om zich verder te kunnen ontwikkelen en vermenigvuldigen. Cefixime zorgt ervoor dat de bacteriële cellen de stoffen om hun celwand te bouwen en hun celstructuur intact te houden, niet meer kunnen maken. Hierdoor zullen de cellen langzaam afbreken en door de witte bloedcellen vernietigd worden. Azitromycine zorgt ervoor dat de cellen de enzymen en eiwitten die ze nodig hebben om zich verder te kunnen vermenigvuldigen, niet meer kunnen produceren. Zo kan het immuunsysteem de infectie vernietigen en opruimen.

Gebruik

U volgt een eenmalige kuur: neem 1 keer 400 mg Suprax en 2000 mg azitromycine. Drink voor inname en tot 48 uur na inname geen alcohol.

Hoe effectief is deze behandeling?

Deze antibiotica zijn effectief om gonorroe te behandelen. Na enkele dagen zullen de symptomen afnemen. Doordat de twee antibiotica op een verschillende manier werken, is de behandeling nog doeltreffender.

Doorgaans zal gonorroe eerst met een injectie behandeld worden. Indien u geen injecties kan krijgen of hier bang voor bent, kan u antibiotica in tabletten innemen. Drink voor gebruik en tot 48 uur na inname geen alcohol. Dit doet de werking van het medicijn teniet. Heb ook 7 dagen na behandeling geen seks met uw partner.

Het is van belang om gonorroe te behandelen. Indien u dit niet doet kan dit bij mannen een ontsteking van de prostaat en bijbal veroorzaken. Vrouwen kunnen een ontsteking van de baarmoeder krijgen of vruchtbaarheidsproblemen.

Mogelijke bijwerkingen: buikpijn, diarree, misselijk zijn, jeuk, pijnlijke gewrichten,vermoeid zijn, minder goed horen, overgeven. U kan ook kortademig zijn, een droge mond hebben, zweten… Raadpleeg de bijsluiter voor alle bijwerkingen.

Gonorroe behandeling kopen

U wilt graag veilig, legaal en discreet online een gonorroe behandeling kopen zonder recept? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hier heeft u geen eigen recept van uw huisarts nodig om deze behandeling in huis te halen. U hoeft enkel een zorgvuldig opgesteld online consult in te vullen. Dit consult zal worden beoordeeld door een aangesloten arts. Bij goedkeuring schrijft deze arts een online recept voor u uit. Hierna zijn wij in staat om uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres te verzenden.

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Gonorroe behandeling

  1. Anoniem

    Ga hier niet m’n naam neerzetten!! Maar wou toch laten weten dat ik blij ben met deze oplossing! Super snel in huis en effectieve behandeling!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *