Gonorroe behandeling

76,45

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Azitromycine / Cefixime
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is gonorroe behandeling?

Gonorroe behandeling bestaat uit twee antibiotica: Suprax en azitromycine om gonorroe te behandelen. Tabletten Suprax van 200 mg cefixime en tabletten azitromycine van 500 mg azitromycine.

Waar wordt deze behandeling voor gebruikt?

U gebruikt deze medicatie om gonorroe te behandelen. Gonorroe is een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) die door een bacteriële infectie (gonokokken) wordt veroorzaakt. De gonokokken nestelen zich bij mannen in de urineleider, waardoor de urinebuis zal ontsteken. Dit veroorzaakt hevige pijn bij het plassen en een geelgroene afscheiding uit de penis. De aandoening komt voornamelijk voor bij jonge mannen. Toch kunnen ook vrouwen de aandoening krijgen.

Hoe werkt gonorroe behandeling?

Suprax en azitromycine zullen op twee verschillende manieren werken. De bacteriële cellen produceren stoffen en eiwitten om zich verder te kunnen ontwikkelen en vermenigvuldigen. Cefixime zorgt ervoor dat de bacteriële cellen de stoffen om hun celwand te bouwen en hun celstructuur intact te houden, niet meer kunnen maken. Hierdoor zullen de cellen langzaam afbreken en door de witte bloedcellen vernietigd worden. Azitromycine zorgt ervoor dat de cellen de enzymen en eiwitten die ze nodig hebben om zich verder te kunnen vermenigvuldigen, niet meer kunnen produceren. Zo kan het immuunsysteem de infectie vernietigen en opruimen.

Gebruik

U volgt een eenmalige kuur: neem 1 keer 400 mg Suprax en 2000 mg azitromycine. Drink voor inname en tot 48 uur na inname geen alcohol.

Hoe effectief is deze behandeling?

Deze antibiotica zijn effectief om gonorroe te behandelen. Na enkele dagen zullen de symptomen afnemen. Doordat de twee antibiotica op een verschillende manier werken, is de behandeling nog doeltreffender.

Doorgaans zal gonorroe eerst met een injectie behandeld worden. Indien u geen injecties kan krijgen of hier bang voor bent, kan u antibiotica in tabletten innemen. Drink voor gebruik en tot 48 uur na inname geen alcohol. Dit doet de werking van het medicijn teniet. Heb ook 7 dagen na behandeling geen seks met uw partner.

Het is van belang om gonorroe te behandelen. Indien u dit niet doet kan dit bij mannen een ontsteking van de prostaat en bijbal veroorzaken. Vrouwen kunnen een ontsteking van de baarmoeder krijgen of vruchtbaarheidsproblemen.

Mogelijke bijwerkingen: buikpijn, diarree, misselijk zijn, jeuk, pijnlijke gewrichten,vermoeid zijn, minder goed horen, overgeven. U kan ook kortademig zijn, een droge mond hebben, zweten… Raadpleeg de bijsluiter voor alle bijwerkingen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Gonorroe behandeling kopen

Gonorroe behandeling kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Gonorroe behandeling? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Gonorroe behandeling te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Gonorroe behandeling online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Gonorroe behandeling bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Gonorroe behandeling te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Gonorroe behandeling kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.