Chlooramfenicol

v.a. 62,20

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Chlooramfenicol
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Chlooramfenicol?

Chlooramfenicol is een geneesmiddel voor het oog en is verkrijgbaar als oogdruppels en oogzalf. Standaard dient de patiënt deze om de drie uur aan te brengen bij ontstoken ogen. Dit medicijn wordt ook wel Chloramphenicol genoemd en wordt geproduceerd door de firma Mercury Pharma. Het is een antibioticum die ingezet wordt bij conjunctivitis; beter bekend als bindvliesontsteking.

Chlooramfenicol wordt alleen op recept verkocht, maar via www.apotheekonline.net kunt u de oogzalf zonder recept verkrijgen. Een aangesloten gecertificeerde dokter beoordeelt uw aanvraag op basis van een vragenlijst die u invult bij de bestelling. Als dat in orde is verstrekt de dokter het recept en wordt uw medicijn binnen 24 uur geleverd door een gecertificeerde apotheker.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Dit medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van bindvliesontsteking (conjunctivitis). Bindvliesontsteking is een aandoening van het oog welke veroorzaakt kan worden door bacteriën en virussen of allergene stoffen. De patiënt heeft meestal rode en ontstoken ogen, maar ook irritatie, tranen of een plakkerige gele afscheiding kunnen aanwezig zijn. Bij ernstige symptomen zoals problemen met het zicht, pijn, zeer rode ogen of heel lichtgevoelig is het raadzaam om zeer snel een ziekenhuis te bezoeken. Het is mogelijk dat bij deze symptomen sprake is van een ernstige oogontsteking. In andere gevallen kan Chlooramfenicol een prima geneesmiddel zijn.

Hoe werkt Chlooramfenicol?

In de druppels of de zalf zit antibioticum die de groei van bacteriën remt. Deze bacteriën zijn verantwoordelijk voor de oppervlakkige oogontsteking. Door het gebruik van antibioticum komt het immuunsysteem in actie waardoor de bacterie vatbaar wordt en het lichaam de infectie kan opruimen. Normaliter moet u na 24 uur al merken dat de klachten minder worden. Het is echter wel belangrijk om nog 48 uur na het verdwijnen van de symptomen Chlooramfenicol te gebruiken. Te vroeg stoppen met dit antibioticum kan ervoor zorgen dat klachten terugkeren. Mocht u na een gebruik van 48 uur nog geen verbetering opmerken, raadpleeg dan uw huisarts. Het is belangrijk dat u nooit de voorgeschreven dosis overschrijdt.

Hoe effectief is dit medicijn?

Vanwege een breed werkingsspectrum en een minder snelle resistentieontwikkeling is Chlooramfenicol zeer effectief. Na 24 uur kan de patiënt al een opmerkelijke verbetering ervaren van de oogzalf of oogdruppels. De behandeling is vrij gemakkelijk en kan door de patiënt zelf uitgevoerd worden. Voor de effectiviteit is het belangrijk dat u geen dosis overslaat. Bent u een keer vergeten de zalf of oogdruppels in het oog aan te brengen? Doe dit dan alsnog zo snel mogelijk. Indien u bijna aan de volgende dosis toe bent, slaat u de dosis die u bent vergeten over en gaat u verder zoals normaal. Als u zich goed houdt aan de gebruiksaanwijziging in de patiëntenbijsluiter zal deze medicatie zeer effectief zijn en heeft u minder last van bijwerkingen.

Chlooramfenicol kopen

Chlooramfenicol kopen? Dat kan alleen met doktersrecept. Bestel via www.apotheekonline.net om online een doktersrecept, medicatie + 24-uurs levering te krijgen, of ga langs uw huisarts om dit medicijn voorgeschreven te krijgen.

oogzalf zonder recept verkrijgbaar

Bij ons is deze oogzalf zonder recept verkrijgbaar. U hoeft dus niet langs uw huisarts en apotheek. Wij zorgen voor een online consult welk zal worden beoordeeld door een aangesloten arts. Als deze arts bevestigd dat dit medicijn geschikt voor u is om te gebruiken, zal deze een recept voor u uitschrijven. Binnen enkele uren zal de bestelling snel naar het door u opgegeven adres versturen, binnen 24 uur.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chlooramfenicol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.