Spectral F7

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem waar de meeste van ons last van hebben of ooit krijgen. 70 procent van de Nederlandse mannen en 40 procent van de Nederlandse vrouwen kampen met dunner wordend haar en haaruitval. Dat heeft geen risico’s, maar is wel erg vervelend voor het zelfvertrouwen. DS Laboratories heeft daarom Spectral F7 ontwikkeld. 

Haaruitval is erfelijk en zit dus vaak in de familie. De kans is groot dat je ermee te maken krijgt wanneer je ouders of andere familieleden ook kalend zijn. Middelen als Spectral F7 kunnen dan raadzaam zin.

Wat is Spectral F7?

Spectral F7 is een lotion die je op je hoofdhuid aanbrengt. Het maakt je haar dikker, stimuleert de haargroei en zorgt over het algemeen voor gezonder haar. Het is een makkelijk te gebruiken middel voor de bestrijding van haaruitval, zonder dat het je haar vettig of plakkerig maakt.

De lotion is ontwikkeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar én beginnende haaruitval. Spectral F7 kan echter ook worden gebruikt om haaruitval te voorkomen.

Hoe werkt Spectral F7?

Deze haargroeilotion bevat vier werkzame stoffen. Deze zorgen er samen voor dat je haar gezond blijft en de haargroei wordt gestimuleerd.

Astressin-B 

Dit aminozuurcomplex voorkomt haaruitval door stress. Het blokkert namelijk de signalen die stress veroorzaken.

Proharin-B4

Deze peptide zorgt ervoor dat de haargroei wordt gestimuleerd.

Koperpeptiden

Deze stoffen zorgen ervoor dat je hoofdhuid herstelt na schade. Het vergroot je haarzakjes, wat haargroei stimuleert en tegelijkertijd haaruitval voorkomt.

Lecithine

Dit is een bouwstof die dun, droog en breekbaar haar herstelt.

Hoe gebruik je Spectral F7?

Deze lotion is makkelijk te doseren en aan te brengen met een pipetje of een spray. Breng tweemaal daags één milliliter van de lotion aan op je hoofdhuid – op de plekken waar je last hebt van haaruitval of verminderde haargroei. Masseer de lotion vervolgens in met je vingers. Was je handen daarna met water en zeep.

Laat de lotion na het aanbrengen tenminste vier uur laten zitten voordat je gaat douchen of zwemmen. Gebruik de lotion dagelijks en voor een langere periode voor een optimaal resultaat.

Hoe lang doe je met een flesje?

De lotion komt in een flesje van 60 milliliter. Je doet dus een maand met een verpakking wanneer je de lotion tweemaal daags gebruikt.

Gebruik je de lotion al een aantal maanden? Verlaag de dosering dan naar één keer per dag. Je doet dan tenslotte twee keer zo lang met één flesje.

Kan ik de lotion in combinatie met andere producten gebruiken?

Deze lotion werkt goed met andere producten. Het kan de werking van andere producten zelfs versterken. Je profiteert bijvoorbeeld van zo’n versterkte werking wanneer je ook een shampoo met minoxidil of nanoxidil tegen haaruitval gebruikt. De perfecte combinatie!

Waar kun je Spectral CSF kopen?

DS Laboratories heeft geen website in Nederland. Zoek naar deze lotion in je browser en je vindt echter verschillende shops waar je Spectral CSF kunt kopen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij webshops gespecialiseerd in cosmetica en haarverzorgingsproducten.