Revita Shampoo

Haaruitval kan je op elk moment in je leven overkomen. Het is bijvoorbeeld een veel voorkomende klacht tijdens de zwangerschap of de menopauze. Het is óók een vervelende bijkomstigheid van ouderdom. Het liefst wil je dit zo vroeg mogelijk voorkomen. Heb je de laatste tijd meer last van haaruitval? Revita Hair Stimulating Shampoo van DS Laboratories is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die haarverlies ondervinden. Het is een sulfraatvrij shampoo die vroegtijdig haarverlies tegengaat en de bestaande haargroei stimuleert.

DS Laboratories is één van de meest bekende fabrikanten van producten die haargroei stimuleren. Het bedrijf is opgericht in Florida en kenmerkt zich door producten die zich richten op verschillende oorzaken en stadia van haaruitval. 

De Revita-lijnen van DS Laboratories zijn samengesteld met één doel: beter, langer, voller, dichter haar. Of het nu gaat om dun of dunner wordend haar, man of vrouw: de producten zijn er om het haar en de hoofdhuid te revitaliseren en het verouderingsproces te bestrijden. 

Wat is Revita Shampoo?

DS Laboratories Revita Shampoo is het meest bekende product van de fabrikant. De shampoo is een milde, maar intensieve shampoo, bedoeld voor de behandeling van alle typen haarverlies. Het is ontwikkeld om de vitaliteit van het haar en de gezondheid van de hoofdhuid te stimuleren om zo haaruitval tegen te gaan. 

Het verbetert ook de kwaliteit en dikte van het haar. Hierdoor kun je dunner wordend haar uitstellen of zelfs voorkomen. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De combinatie van antioxidanten, ontstekingsremmende werkingen en DHT-blokkerende ingrediënten zorgen ervoor dat de shampoo uniek is in zijn werkzaamheid en soort.

De shampoo bevat de volgende unieke combinatie van actieve ingrediënten:

  • De aminozuren (ornithine, taurine en cysteïne): zorgen er voor dat het haar gezond gaat groeien;
  • Biotine: zorgt voor sterk en gezond haar;
  • Cafeïne: remt DHT (dihydrotestosteron) en verhoogt de bloedcirculatie;
  • Niacinamide (vitamine B3) en koperpeptiden: verbeteren de doorbloeding van de hoofdhuid;
  • Procyanidine B2: een krachtige antioxidant die zowel de haarlijn als kruin verjongd.

Wat is het effect van Revita Shampoo?

Revita Shampoo is werkzaam vanaf de eerste keer dat je het product gebruikt. Het haar voelt na veelvuldig gebruik al dikker en zachter aan en het kalmeert tegelijkertijd je hoofdhuid. 

Je masseert de shampoo in het haar en de hoofdhuid, laat het drie tot vijf minuten intrekken en spoelt het vervolgens goed uit. Combineer de shampoo met Revita Conditioner voor optimaal resultaat en een extra verzorging van je haar en hoofdhuid. Voor het beste resultaat gebruik je Revita Shampoo minimaal vijf keer per week.

Revita Shampoo: waar te koop?

Je koopt Revita Shampoo online via Apotheek Online – zonder recept. Het product komt met een inhoud van 205 milliliter, wat voldoende is voor twee maanden of meer bij een aanbevolen gebruik van vijf keer per week.