Revita Conditioner

Je haar is één van de meest prachtige onderdelen van je lichaam. Ons haar is, meer dan onze kleding, datgene waarmee we ons aan de buitenwereld laten zien. Het is een directe weerspiegeling van je identiteit. Als je haar dus maar goed zit! Het is dan ook belangrijk dat het haar blijft groeien en sterk blijft. Hiervoor kun je zorgen met Revita Conditioner – de perfecte aanvulling op het gebruik van Revita Shampoo. 

Je haar krijgt flink wat te verduren. Door het regelmatig föhnen, stijlen, bleken of kleuren kunnen je haarlokken flink wat schade oplopen. Een goede verzorging voor je haar is dan ook erg belangrijk. 

Wat is Revita Conditioner?

De Revita Conditioner is een haargroei stimulerende conditioner die voortbouwt op het succes van de Revita Shampoo. Voor het beste resultaat gebruik je de twee producten in combinatie met elkaar. Dankzij een mix van hoge kwaliteitsingrediënten heeft deze conditioner een positieve werking op je haar.

De Revita Conditioner zorgt voor sneller groeiend haar, voorkomt haaruitval en promoot hergroei van het haar. Het product is geschikt voor zowel mannen en vrouwen en heeft een goede behandeling bij alle typen haarverlies of erfelijke haaruitval. 

Wat zijn de effecten van Revita Conditioner?

De conditioner bevat krachtige ingrediënten die de haargroei stimuleren en het haar voeden en verzorgen. De actieve ingrediënten zijn ingekapseld in nanosomen om diep in de hoofdhuid te worden opgenomen. Hierdoor werken de ingrediënten twaalf uur of langer in de hoofdhuid. Het blijft ook werkzaam bij zweten of zwemmen.

De actieve ingrediënten zijn:

  • Biotinoyl tripeptide-1: stimuleert de haargroei door de hoeveelheid DHT te verminderen;
  • Cafeïne: helpt bij het reguleren van de effecten van testosteron en stimuleert de bloedcirculatie;
  • Koperpeptiden: verbetert de doorbloeding van de hoofdhuid;
  • Lupine: bevordert de juiste verankering en ontwikkeling van de haarfollikel;
  • Stamcelextract: door stamcellen van plantaardige oorsprong toe te passen, verlengt de conditioner de productiviteit van de haarzakjes;
  • Zinkgluconaat: remt DHT en is van belang voor de juiste werking van meer dan driehonderd enzymen.

Hoe gebruik ik de Revita Conditioner?

Na het wassen met een haargroei stimulerende shampoo (Revita Shampoo) masseer je de conditioner grondig in de hoofdhuid en laat je het twee minuten intrekken. Spoel de conditioner vervolgens goed uit. 

Je kunt Revita gebruiken met geverfd en gepermanent haar. De werking wordt niet beïnvloed door het verven of permanenten van het haar en de conditioner heeft géén invloed op de kwaliteit van de haarverf of het permanent. 

Na het gebruik van de conditioner kun je het haar naar wens stijlen. Je kunt je haar gewoon warm of koud föhnen, zoals je normaal doet. Extreme hitte is echter niet goed voor de proteïnen in het haar en zorgt dat het haar breekbaar wordt. 

Waar koop ik Revita Conditioner?

De Revita Conditioner is te koop bij Apotheek Online – zonder recept. Het heeft een inhoud van 205 milliliter. De gemiddelde gebruiksduur van dit product is twee maanden, met een voorgeschreven gebruik van vijf keer per week.