Remescar Instant Rimpel Corrector

Rimpels: we krijgen ze allemaal wanneer we ouder worden – of we dat nou willen of niet. Heb je daar weinig zin in? Met Remescar Instant Rimpel Corrector kan de zichtbaarheid van rimpels worden verminderd. Lijntjes, die zich ontwikkelen tot blijvende rimpels, worden met de instant anti-rimpelcrème van Remescar onmiddellijk zichtbaar minder. Lees hier hoe de Remescar Instant Rimpel Corrector werkt en hoe je deze crème gebruikt.

Hoe ontstaan rimpels?

Wanneer we ouder worden, vermindert onze huid in dichtheid en elasticiteit. Er ontstaan dan lijntjes die veranderen in blijvende rimpels. 

Het verouderingsproces is echter niet de enige oorzaak achter rimpels. Ook het bewegen van het gezicht, zoals lachen, fronsen of ogen dichtknijpen, draagt bij aan de vorming ervan. 

Hoe kan ik met Remescar rimpels verminderen?

Het gebruik van de Remescar Instant Rimpel Corrector vermindert de zichtbaarheid van rimpels. Je ziet, na het aanbrengen van de crème en enkele minuten wachten, direct het verschil. Het resultaat blijft ook lang zichtbaar: wel tien uur lang. En wie denkt dat het gebruik van deze crème niet samengaat met het dragen van make-up, heeft het mis – dat kan namelijk prima.

Wat doet Remescar Rimpel Corrector? 

Remescar Rimpel Corrector is te gebruiken voor verschillende soorten rimpels. De zogenoemde kraaienpootjes of lachrimpels, maar ook rimpels op het voorhoofd, rimpels onder de ogen of rimpels op de bovenlip maken met dit product geen schijn van kans.

Kraaienpootjes of lachrimpels

Deze rimpels ontstaan door ouderdom. Dit type rimpel ontstaat vaak als eerst en op plekken waar de huid heel dun en kwetsbaar is. 

Fronsrimpel of rimpels op het voorhoofd

Deze rimpels zijn vaak dieper van aard. De expressielijntjes die hierdoor ontstaan, vormen zich om de blijvende rimpels. 

Rimpels onder ogen

Onze oogcontouren bestaan uit erg dunne huid. Met name de huid onder de ogen kan er, wanneer er veel rimpels zijn, snel oud uit gaan zien.

Rokerslijntjes of rimpels op de bovenlip 

Nog nooit van rokerslijntjes gehoord? Zo noemen we de verticale lijntjes die boven de bovenlip ontstaan. Ze ontstaan door – niet heel verrassend – roken. Dit breekt namelijk collageen af. Door het overmatig gebruik van de mondspieren ontstaan er meer lijntjes en/of rimpels. 

Met Remescar rimpels aanpakken doe je door Remescar Instant Rimpel Corrector te gebruiken op verticale rimpels. Het algehele verouderingsproces tegengaan doe je met een speciale collageencrème.

Met Remescar rimpels aanpakken: hoe doe ik het?

Stap 1

Om het beste resultaat te bereiken, is het belangrijk dat de huid goed is voorbereid op het gebruik van dit product. Was daarom eerst je gezicht en dep deze goed droog. Dit kan met Remescar Micellair Water. 

Stap 2

Hydrateer met een anti-rimpelcrème. Dat kan je doen met een Remescar Collageen Serum (vitamine C) of dagcrème (SPF). 

Stap 3

Knijp een kleine hoeveelheid uit de tube op je vingertop – zo groot als een rijstkorrel.

Stap 4

Wrijf de crème tussen twee wijsvingers totdat deze kleurloos wordt. Dit duurt meestal vijf à tien seconden. 

Stap 5

Breng de crème voorzichtig aan met één vinger. Dit doe je op de plek waar je last hebt van de rimpels. Masseer deze tot de crème volledig in de huid is getrokken. 

Stap 6

Zorg dat je je gezicht ontspannen houdt. Zo kan het product in twee tot drie minuten goed door de huid worden opgenomen. Na deze tijd is de vermindering van de rimpels al zichtbaar. 

Met Remescar rimpels verminderen is dus een slimme keuze!