Regenepure Shampoo

Iedereen verliest zo’n vijftig tot honderdtwintig haren per dag. Dit is compleet normaal. Omdat er telkens weer nieuwe haren groeien, zie je het niet aan je haar. Als je lichaam echter dagelijks méér haarverlies toont, kun je overmatige haaruitval hebben. Dat wil je niet!  Om haaruitval te stoppen, moet het van verschillende kanten worden aangepakt. Regenepure DR Shampoo is een geweldige shampoo die haaruitval tegengaat.

Regenepure is een Amerikaans merk dat zich specialiseert in het behandelen van haaruitval. De producten van Regenepure vechten tegen de tekens van dun haar en haarverlies. 

Het merk heeft over zijn producten een FDA Approval gekregen. Dit houdt in dat de producten door een agentschap van de federale overheid in de Verenigde Staten zijn getest op het waarmaken van de klinische claim dat de producten haargroei stimuleren. Het heeft dus een bewezen werking tegen haaruitval. Regenepure is zodoende één van de bestverkochte producten tegen haaruitval wereldwijd. 

Wat is Regenepure DR Shampoo?

De Regenepure DR Shampoo is een effectieve shampoo tegen haaruitval en stimuleert de haargroei. De shampoo bevat verschillende krachtige ingrediënten die de haargroei stimuleren en de gezondheid van de hoofdhuid verbeteren. 

Regenepure DR Shampoo bevat één procent ketoconazol. Dit middel is zeer effectief tegen roos, jeuk en eczeem. De shampoo bevat bovendien géén schadelijke ingrediënten, zoals sulfaten, parabenen en siliconen en is daarmee een verantwoorde keuze qua shampoo. 

Hoe werkt Regenepure DR Shampoo?

Eén van de belangrijkste ingrediënten van de Regenepure DR Shampoo is ketoconazol. Ketoconazol is een anti-schimmelmiddel dat wordt voorgeschreven tegen roos en eczeem. Door de schimmeldodende werking van ketoconazol wordt de hoofdhuid rustiger. 

Naast het doden van schimmel heeft ketoconazol ook een DHT-blokkerend effect. DHT, dihydrotestosteron, hecht zich aan de haarzakken en zorgt zo voor miniaturisatie. Hierbij wordt de groei van het haartje verkort en zo sneller uit het hoofdhuid geduwd. 

Het blokkerende effect van ketoconazol wordt versterkt door de aanwezige zinkoxide in de shampoo. Zinkoxide beschermt de hoofdhuid en heeft een klinisch bewezen werking op het tegengaan van de vorming van dihydrotestosteron in de hoofdhuid. 

De Regenepure DR Shampoo is dus een geweldige shampoo tegen haaruitval, jeuk en roos. 

Hoe gebruik ik Regenepure DR Shampoo?

Je gebruikt Regenepure DR Shampoo hetzelfde als een normale shampoo. Breng wat shampoo aan op de handpalm en masseer deze in de hoofdhuid. Laat de shampoo drie tot vijf minuten intrekken en spoel het daarna uit met lauw water. Het voorgeschreven gebruik is vijf keer per week. Voor het beste resultaat gebruik je de shampoo in combinatie met de Regenepure NT of een andere conditioner. 

Waar kan ik Regenepure DR Shampoo kopen?

Je koopt Regenepure DR Shampoo direct bij ons online. De shampoo komt in een fles van 224 milliliter en gaat voor ongeveer drie maanden mee. Vóór 17:00 besteld, overmorgen in huis.