Protein Reconstructor Mask

Heeft je haar behoefte aan wat extra proteïne? Wanneer je haar beschadigd is, wil je dit zo snel mogelijk repareren. Beschadigd haar kan namelijk zijn elasticiteit verliezen of plakkerig aanvoelen. In dat geval zijn een conditioner of een simpel haarmasker niet voldoende. Dat is precies waar een proteïnehaarmasker bij helpt. Dit kan wonderen doen voor je haar. Lees snel verder over onze proteïnehaarmaskers van HairLust.

Ons haar is gemaakt van proteïne. Keratine – om precies te zijn. Wanneer het haar wordt beschadigd door hitte, vervuiling of andere beschadigingen, breekt het keratine langzaam af. Proteïne zorgt dan voor een tijdelijke reparatie van beschadigd haar en het verbetert de elasticiteit van je haar. 

Wat is HairLust?

HairLust is een Deens haarverzorgingsmerk dat zich richt op het verbeteren en behouden van natuurlijke schoonheid van het haar. Het merk produceert natuurlijke producten voor zowel interne als externe verzorging en accessoires, gebaseerd op Scandinavische waarden. Het heeft innovatie, duurzaamheid en transparantie als uitgangspunten. 

Het bedrijf is volledige transparant over de grondstoffen en ingrediënten in de producten. 

Wat is de Protein Reconstructor Mask van HairLust?

De Protein Reconstructor Mask van HairLust repareert beschadigde haarschubben en hydrateert tegelijkertijd je haar. Het proteïnehaarmasker heeft als positief resultaat dat je minder last krijgt van droog en pluizig haar en gespleten haarpunten. 

Hoe werkt de Protein Reconstructor Mask?

Dit proteïnehaarmasker is samengesteld uit een combinatie van actieve microproteïnen die de beschadigde haarvezels effectief herstellen. Dat resulteert in sterker en gezonder haar. Bij regelmatig gebruik vermindert het Protein Reconstructor Mask gespleten haarpunten tot wel twintig procent.

Door de toevoeging van Aquaxyl™, een uniek bestanddeel verkregen uit suiker, zorgt dit masker ook voor lichte hydratatie om een eventueel uitdrogend effect van proteïne tegen te gaan. 

Tot slot voorziet het proteïnehaarmasker het haar ook van krachtige antioxidanten om toekomstige schade tegen te gaan. 

Wat zijn de hoofdingrediënten van de Protein Reconstructor Mask?

  • Aquaxyl™ hydrateert het haar en de hoofdhuid, voorkomt waterverlies voor verdamping en helpt het haar méér dan acht uur lang het juiste vochtgehalte te behouden;
  • Biologische Aloë Vera beschermt het haar tegen schadelijke milieu-invloeden;
  • Biologisch sheaboter geeft het haar glans;
  • Biologische zonnebloemolie helpt het vochtgehalte op peil te houden en geeft een natuurlijke bescherming tegen zonnestralen;
  • Dynagen™ bouwt een aantal belangrijke eiwitten in de haarzakjes opnieuw op, waardoor het haar er gezonder en sterker uitziet;
  • Glaudin™ versterkt de haarfollikelproteïnen van binnenuit en bouwt deze opnieuw op;
  • Glucose verwijdert de statische elektriciteit in het haar en heeft vochtinbrengende eigenschappen op haar en huid;
  • Glycerine heeft vochtinbrengende eigenschappen;
  • Moerbeien hebben een vochtinbrengende en verzachtigende werking op droog haar.

Hoe gebruik je de Protein Reconstructor Mask?

Proteïne is belangrijk voor je haar, maar teveel proteïne kan je haar juist weer beschadigen. Voor het beste resultaat gebruik je het Protein Reconstuctor Mask om de twee tot drie dagen. Dit hangt af van de conditie van jouw haar en jouw behoeften. 

Voor het allerbeste resultaat gebruik je het proteïnehaarmasker in combinatie met de proteïnerijke shampoo en conditioner van HairLust. 

Wat zijn de voordelen van de Protein Reconstructor Mask?

De Protein Reconstructor Mask is vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Het product is biologisch en vegan gecertificeerd.