Neofollics Beard Growth Serum

Baarden zijn sinds een aantal jaar weer helemaal trendy. Wil je ook een mooie volle baard, maar groeit je gezichtshaar niet snel genoeg? Kun je een baard groeien, maar heb je allerlei onbedekte plekken waar geen haar groeit? Je bent niet de enige, want het kan een lange tijd duren voordat je een volle baard hebt staan. Probeer Neofollics Beard Growth Serum, want het kan je aan een goede baard helpen.

De producten van Neofollics staan bekend om hun eigenschappen om je haar gezond te maken. Heb je last van haaruitval of grijze haren? Neofollics heeft er lotions, tabletten of shampoo voor! Neofollics-producten remmen niet alleen haaruitval af; ze stimuleren ook nieuwe haargroei.

Wat is Neofollics Beard Growth Serum?

Neofollics’ baardserum bevat een krachtige formule die de groei van baardhaar bij mannen stimuleert. Het serum bevat dermatologische geteste ingrediënten en 7 procent neoxyl. Gebruik dit serum en baardgroei binnen de haarlijn wordt op verschillende manieren gestimuleerd.

Neofollics Beard Growth Serum is geschikt voor mannen die…

 • …bijna geen baardgroei hebben;
 • …een baard hebben met plekken zonder haargroei;
 • …hun bestaande baard nog voller willen maken;
 • …een serum zonder bijwerkingen willen gebruiken;
 • …een serum willen proberen dat fijn is om te gebruiken.

Wat zit er in Neofollics Beard Growth Serum?

Neofollics’ baardgroeiserum bevat een formule van negen werkzame bestanddelen die haargroei op verschillende manieren stimuleren. De haargroeiformule in dit serum heet neoxyl. Het bestaat uit de haargroeimoleculen adenosine en vividine. Deze moleculen hebben hetzelfde effect als minoxidil, maar dan zonder de vervelende bijwerkingen.

Adenosine

Dit molecuul gaat haaruitval tegen en stimuleert nieuwe baardhaargroei zonder enige bijwerkingen. 

Vividine

Dit molecuul helpt op twee manieren je baardhaar te groeien. Het zorgt er ten eerste voor dat je baardharen sneller in hun groeifase belanden. Ten tweede stimuleert het tegelijkertijd de bloedcirculatie in je hoofdhuid, waardoor de andere ingrediënten in Neofollics’ baardserum makkelijker in de haarzakjes terecht komen.

Plantaardige extracten 

Dit serum bevat zeven verschillende plantenextracten. Ze dragen allemaal bij aan nieuwe haargroei en een vollere baard. Deze extracten zijn: 

 • Carthamus tinctorius
 • Druivenpittenextract
 • Ecklonia cava
 • EGCG
 • Frambozenketonen
 • Kopertripeptide-1
 • Sanguisorba officinalis

Hoe gebruik je Neofollics Beard Growth Serum?

Was je gezicht eerst met water. Schud het pompflesje grondig en breng het serum aan op plekken in de baard waar je haargroei wilt stimuleren. Gebruik de hoeveelheid van één pompje als je het op je kin of bovenlip gebruikt – en één tot twee pompjes voor je wangen. 

Gebruik Neofollics’ baardgroeiserum twee keer per dag voor de beste resultaten. Je ziet resultaten na twee à drie maanden.

Waar kun je Neofollics’ baardserum kopen?

Wil je Neofollics-producten kopen? Bestel ze dan online. Neofollics wordt niet in veel winkels in Nederland verkocht.