Kmax-haarvezels

Dunner wordend haar, kale plekken en haaruitval zijn voor veel mensen een bron van onzekerheid. Gelukkig is hier een goedkope, maar effectieve oplossing voor – in de vorm van Kmax-haarvezels. Haarvezels zijn misschien geen langdurige en blijvende oplossing, maar zorgen wel voor de boost van zelfvertrouwen die je nodig hebt om je dag met een lach te beginnen.

Haar lijkt onbelangrijk, maar het kan een onzeker gevoel geven wanneer je last hebt van dun haar of kale plekken. Haarvezels zijn goedkoop en handig om te gebruiken. De vezels zijn daarom een goede en toegankelijk oplossing voor kale plekken en haaruitval. 

Wat zijn Kmax-haarvezels?

Haarvezels zijn in het kort gezegd make-up voor je haar. Het zijn keratinevezels die ook wel haarpoeder worden genoemd. 

De kleine vezels hechten zich door statische lading aan je haar en je hoofdhuid. Hierdoor kun je kale plekken camoufleren en je haar een vollere uitstraling geven. Dunner haar wordt zichtbaar voller – op een makkelijke manier. Het is snel, goedkoop en veilig om te gebruiken. 

Haarvezels zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Hoe gebruik je Kmax-haarvezels?

Kmax-haarvezels zijn makkelijk om te gebruiken. Borstel of kam allereerst je haar en zorg ervoor dat het goed in model zit. Haarvezels werken namelijk het beste op een droge en schone hoofdhuid en haar. 

Zorg vervolgens dat je goed zicht hebt op je haar via een grote spiegel. Breng vervolgens voorzichtig de haarvezels aan. Let er hierbij goed op dat je de haarvezels niet te dicht op je haarlijn gebruikt. Dit kan namelijk zorgen voor een onnatuurlijk resultaat. Zorg er dus voor dat je de eerste centimeter van je haarlijn een béétje afschermt. Onthoud ook dat je beter te weinig dan te veel haarvezels kunt gebruiken.

Klop vervolgens met je hand op je haar om de haarvezels te verspreiden en in te laten zakken. Gebruik daarna een droge haarspray om het haar verder in model te brengen. Je kunt het eventueel voorzichtig nog een beetje kammen, maar liever niet. 

Raak na gebruik van haarvezels zo min mogelijk je haar en hoofdhuid aan. De haarvezels blijven in je haar zitten totdat je je haar wast. 

Werken haarvezels bij alle soorten haar?

Haarvezels werken bij alle soorten haartypes en texturen. Ze zijn dan ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Het is ook mogelijk kleuren te mengen als jouw specifieke haarkleur niet verkrijgbaar is. 

Let op: je kunt beter een lichtere tint haarvezels gebruiken dan een donkere tint. Dit geeft namelijk een natuurlijker resultaat. 

Heeft het gebruik van haarvezels bijwerkingen?

Het gebruik van haarvezels heeft géén bijwerkingen voor je haar of hoofdhuid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat na gebruik je haar nóg dunner wordt. 

Waar kun je Kmax-haarvezels kopen?

Kmax-haarvezels zijn online verkrijgbaar bij verschillende grote online winkels. Je kunt ook bij haarspeciaalzaken terecht voor Kmax-haarvezels.