Hair Growth Formula Gummies

Hair Gummies gingen een paar jaar geleden flink viral toen ze werden getest door zo’n beetje ieder beauty-kanaal op YouTube. De vitamines, die eruit zien als schattige gummiebeertjes, werden door praktisch iedere beroemdheid gepromoot. Werken deze Hair Growth Gummies echt óf is het allemaal te mooi om waar te zijn?

We weten inmiddels dat haarbeertjes niet alleen een hype waren, maar dat daadwerkelijk gebruikt kunnen worden het bevorderen van de gezondheid van het haar. De Hair Gummies zijn een stuk aantrekkelijker dan normale, saaie pillen en zien er kleurrijk en aantrekkelijk uit – alsof het snoepjes zijn.

Wat zijn Hair Gummies?

Hair Gummies zijn smakelijke, kauwbare vitaminepillen die een variatie aan verschillende vitaminen en mineralen bevatten om de gezondheid van je haar te bevorderen. Deze pillen bevatten vaak een combinatie van biotine, vitamine C, zink en een aantal andere stoffen die gezonde haargroei stimuleren.

De Gummies worden vaak gemaakt met gelatine of diervrije alternatieven op gelatine. Ze zijn daardoor makkelijk te kauwen en min of meer vergelijkbaar is met snoepjes. De fruitsmaken zijn toegevoegd omdat gelatine an sich nu eenmaal niet héél lekker smaakt. De smaakjes maken het geheel bovendien nóg aantrekkelijker.

Waar zijn Hair Gummies goed voor?

Veel ingrediënten in Hair Growth Gummies zijn écht goed voor je. Ze stimuleren niet alleen de gezondheid van je haar, maar ook die van veel andere uiterlijke kenmerken. Denk hierbij aan je huid of je nagels. 

De Gummies motiveren je met hun uiterlijk en smaak ook om dagelijks je vitamines in te nemen. Vitamines smaken normaal gesproken niet heel lekker, waardoor veel mensen ze vaak ‘vergeten’ in te nemen. Hair Vitamin Gummies zijn echter dusdanig suikerig dat je ze gewoon wilt eten. Je hebt geen last van een nare nasmaak en je hoeft ze niet door te slikken. Ze zijn daarmee perfect voor mensen die een aversie hebben tegen het slikken van pillen.

Waar zijn Hair Gummies niet goed voor?

De zoete smaak en het kleurrijke uiterlijk brengen ook een gevaar met zich mee. De snoepjes zijn soms namelijk té suikerig en – wat dat betreft – niet heel veel anders dan gewone snoepjes. Alle goede eigenschappen worden dan teniet gedaan.

We zien gelukkig wel steeds vaker suikervrije varianten van de Hair Gummies verschijnen. Een goed teken.

Vitamine-overdosis

Haarbeertjes zien er misschien uit als echte snoepjes, maar dat zijn ze niet. Een vitamine-overdosis kan voorkomen bij mensen die teveel Gummies eten. Dit heeft consequenties voor je gezondheid. Zorg er dus vooral voor dat je niet teveel Hair Gummies neemt: nooit meer dan op de verpakking wordt aangeraden.

Waar koop ik Hair Gummies?

Haar Growth Gummies zijn in veel verschillende winkels en drogisterijen, maar ook online verkrijgbaar.