Hair Finishing Stick

Het is weer eens tijd voor een feestje. Je draagt je beste outfit, mooiste make-up, favoriete sieraden… en vervolgens is je haar aan de beurt. Je maakt het vast in een staart of hoge knot, zodat het niet in de weg zit. Maar helaas. Lastige babyhaartjes blijven je kapsel verpesten en je gaat het liefst niet eens meer weg. De oplossing? Hair Finishing Stick – om deze vervelende haartjes te temmen.

Pluizend haar of babyhaartjes zitten vaak in de weg van een mooi strak kapsel. Deze korte, opvliegende haartjes steken alle richtingen op en zijn vaak onmogelijk te temmen. 

Je wilt echter óók niet gelijk met een hele bus haarlak aan de gang of veel gel in je haar smeren. De oplossing is Hair Finishing Stick.

Wat is Hair Finishing Stick?

Hair Finishing Stick is een subtiele en elegante manier om het probleem van pluizig haar en babyhaartjes op te lossen. Het product komt in een kleine tube en lijkt op een combinatie van haarlak en gel. De tube bevat ook een klein borsteltje, waarmee je de Stick op je haar smeert.

Het product is populair, omdat het een perfect formaat heeft en makkelijk in je tas past. Het is bijvoorbeeld eenvoudig mee te nemen naar het feestje, zodat je altijd een manier hebt om je haar te herstellen.  

Waarvoor gebruik ik een Hair Finishing Stick?

Hair Finishing Stick gebruik je als gel om babyhaartjes, pluizig haar en andere kleine, vervelende haartje op hun plaats te houden. 

Je gebruikt het product, in tegenstelling tot haarlak of gel, alleen maar voor specifieke plekken. Dit doe je zodat loszittende haartjes vast blijven zitten.

Stick zorgt, naast het temmen van de haartjes, ook voor een mooie glans op het haar. Het bevat vaak gezonde antioxidanten die je haar beschermen tegen hitte of beschadiging. Je haar blijft dus gezond en wordt minder vettig dan wanneer je gel of haarlak gebruikt.

Hoe gebruik ik Hair Finishing Stick?

Was allereerst je haar en droog dit met behulp van een föhn. Kam je haar, maak het vast op de manier die je gewend bent en kijk welke haartjes blijven uitsteken. Pak vervolgens de Finishing Stick om loszittende haartjes naar achteren te strijken. Blijf ermee smeren tot het haar niet meer losraakt.

Je kunt de Hair Finishing Stick met zachte hand aanbrengen. Het is, voor een gewenst effect, niet nodig om hevig te drukken.

Waar koop ik Hair Finishing Stick?

Hair Finishing Stick is online te verkrijgen, maar ook in drogisterijen en winkels.