Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Active Filters: Clear Filters

Veel mannen en vrouwen hebben last van dun haar of haaruitval. Sommige mensen hebben dit van nature, maar het kan ook door andere factoren komen. Leeftijd speelt bijvoorbeeld vaak een grote rol. Dun haar ziet er niet altijd mooi uit, zeker als je door het uitgedunde haar misschien kale plekken ziet. Haarverdikkers zorgen echter voor een nieuwe uitstraling.

Ja – er bestaan een aantal natuurlijke manieren om je haar steviger te maken en een andere uitstraling te geven. Je hebt óók middeltjes die simpelweg sneller werken. Natuurlijke manieren hebben wat meer tijd nodig en we kunnen het begrijpen wanneer je soms gewóón wat ongeduldig bent om je haar een goede look te geven.

Wat zijn haarverdikkers?

Met een haarverdikkerspray geef je de illusie van dikker haar. Het lost het probleem niet op, maar verbergt het. De sprays hebben vaak een kleurtje, waardoor ze zorgen voor een vollere uitstraling op dunne haargebieden. Ze verhullen daarmee ook de dunne plekken. Dit is een uitkomst wanneer je binnen een korte tijd een dikkere uitstraling voor je haar wilt.

Hoe gebruik ik haarverdikkers?

Een haarverdikkerspray is aan te brengen als haarlak. Je sprayt het op je haar bij gebieden waarvan je denkt dat ze een opkikker kunnen gebruiken. 

Zo’n spray is vaak een licht product. Het is niet zwaar voor je haar en tast het niet aan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je haar nog verder uitdunt bij gebruik ervan. Natuurlijk moet je bij dit product wél nagaan of het geschikt is voor jouw haartype.

Waar kan ik haarverdikkers kopen?

Haarverdikkers kun je in verschillende winkels kopen. Je hebt genoeg keuze in het assortiment van de drogist, maar ook parfumerieën en online winkels als Apotheek Online verkopen haarverdikker.

Ben je op zoek naar wat meer begeleiding bij het gebruik van dit product? Vraag dan je eigen kapper naar haarverdikkers. De kapper helpt je zoeken naar het juiste product om te gebruiken voor je haar. Zo weet je ook direct hoe je het goed moet gebruiken.

Zijn er ook andere manieren om aan dikker haar te kopen?

Ben je tóch op zoek naar een langdurige oplossing om je haar dikker te maken en er gezonder uit te laten zien? Dan zijn er alternatieven.

Allereerst is het van belang goed voor je haar en voor jezelf te zorgen. Je algemene gezondheid houdt verband tot de gezondheid van je haar. Het is dus belangrijk dat je goed eet en voldoende gevarieerde voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Verder is het van belang je haar goed te verzorgen. Haar is gevoelig voor hitte, dus pas op dat je niet te vaak met stijl- of krultang aan de slag gaat. Houd je haar gezond door af en toe lekkere producten te gebruiken als haarmaskers, olies of serums. Met een béétje geduld zie je na een tijdje verbetering van je haar.