Tribex

28 jaar en ouder? En ben je fanatiek bezig met je lijf? Hang je (bijna) elke dag in de sportschool? Ga dan een stapje verder met een voedingssupplement, zoals Tribex van Amiset. Mannen boven de 28 jaar kunnen er jong en strak uit blijven zien, maar ze moeten hun voeding, trainingsschema en levensstijl zeer goed in de gaten houden. Tribex ondersteunt dit proces door het testosteron van deze mannen te ondersteunen. Wij vertellen je graag meer over dit voedingssupplement en waarom het voor jou kan werken! 

Amiset is een merklijn met in het assortiment verschillende voedingssupplementen, afslankproducten en sportvoeding. Tribex is een professioneel sportproduct gemaakt aan de hand van jarenlange ervaring. Dit product wordt sinds 1998 in Nederland verkocht. 

Wat is Tribex Amiset?

Tribex is met name geschikt voor mannen boven de 28 jaar die jong en fit willen blijven en voldoende bewegen. Het product is ook geschikt voor intensieve bodybuilders, krachtsporters, vechtsporters, fitnessers en actieve senioren die hun spiermassa op peil willen houden. 

Het is dus vooral bedoeld voor mannen die aan hun lichaam en diens functies verandering in de hormoonspiegel merken. Het is namelijk een zogenoemd testosteron-support-product. Het heeft een complexe samenstelling van meerdere gestandaardiseerde plantenextracten plus nutriënten voor de productie van lichaamseigen testosteron die een krachtig effect op het lichaam kunnen hebben. Op een natuurlijke manier wordt het testosteron op peil gehouden. Zo ondersteunt het de vruchtbaarheid, de aanmaak van nieuwe (spier)cellen en weefsel en helpt het bij de opbouw van lichaamseiwitten. 

Ingrediënten

Tribulus terrestris, muira puama, avena sativa, cellulose, panax ginseng, croscarmellose, magnesiumstearaat, silicium, stearaatzuur, zinkcitraat, vegetarische glycerine, opadry lichtblauw.

Samenstelling per twee tabletten

  • Tribulus terrestris: 1000 milligram
  • Muira puama: 1000 milligram
  • Avena sativa: 250 milligram
  • Panax ginsing: 100 milligram
  • Zink: 20 milligram

Hoe gebruik ik Tribex?

De aanbevolen dosering van dit product is het nemen van één tot twee tabletten bij je ontbijt. Let hiernaast op je voeding en zorg voor voldoende eiwitten (kip, vis, vlees, shakes). Vul iedere maaltijd aan met groenten en/of fruit. Doe dagelijks aan lichaamsbeweging en ga regelmatig vroeg naar bed. Zo voel je je sterk en blijf je er jong uit zien!

Bij een lichaamsgewicht tot 75 kilogram is één tablet per dag meestal voldoende. Bij een hoger lichaamsgewicht en zwaardere trainingen zijn twee tabletten effectiever. 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Waarschuwingen

  • Hou Tribex buiten het bereik van jonge kinderen; 
  • Overschrijd de aanbevolen dosering niet’
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 

Waar kan ik Tribex kopen?

Je kan Tribex van Amiset bij ons online kopen – op Apotheek Online. Dat doe je zonder recept van je arts of deskundige. Het komt met een inhoud van zestig tabletten wat volgens de aanbevolen dosering goed is voor één à twee maanden.