Solgar Prenatal Nutrients

Een zwangerschap is een van de belangrijkste momenten in het leven van een vrouw die kinderen krijgt. Door een nieuw familielid ter wereld te brengen, worden moeders erg opgewonden en trots. Tegelijkertijd heeft een toekomstige moeder genoeg twijfels. Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat je kind gezond wordt geboren? Adviseert jouw arts of verloskundige om zwangerschapsvitaminen te gebruiken? Lees snel verder over Solgar Prenatal Nutrients – speciaal ontwikkeld voor tijdens de zwangerschap en borstvoeding. 

Het is belangrijk tijdens je zwangerschap de medische aanbevelingen en zwangerschapscontroles strikt na te leven om zo je baby te beschermen. Tijdens één van de controles kan je arts of verloskundige je adviseren om zwangerschapsvitaminen te gebruiken.

Wat is Solgar Prenatal Nutrients?

Zwangerschapsvitaminen, ook bekend als prenatale vitaminen, zijn voedingssupplementen die een zwangere vrouw voorzien van de nodige vitaminen die ondersteunen in de ontwikkeling van de baby. Als een zwangere vrouw bepaalde voedingsstoffen onvoldoende binnenkrijgt, is het mogelijk dat de groei van de foetus niet naar verwachting verloopt of dat er misvormingen optreden. Om deze tekortkoming te voorkomen, raden veel specialisten toekomstige moeders aan vitamines te nemen. 

Solgar Prenatal Nutrients bevat, voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of borstvoeding geven, een dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen die essentieel zijn tijdens je zwangerschap. Ze helpen je kindje om zich optimaal te ontwikkelen en ondersteunen de gezondheid van jouw veranderende lichaam. 

Ingrediënten

Mineralen, vitaminen, taurine, glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose), antiklontermiddelen (mono- en diglyceriden van vetzuren, rijstvezels, calciumfosfaten), verstevigingsmiddel (hydroxypropylcellulose), stabilisatoren (bèta-cyclodextrine, vetzuren), kleurstof (rood ijzeroxide), bevochtigingsmiddel (glycerol).

Het product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Allergeen: Soja. 

Waar is Solgar Prenatal Nutrients goed voor?

Prenatal Vitamins biedt krachtige vitamines B, vitamine D en vitamines C en E die de algehele gezondheid van vrouwen in deze belangrijke periode van hun leven helpen ondersteunen. 

Dit product voorziet het vrouwelijk lichaam van alle noodzakelijke elementen om te voldoen aan de verhoogde energiebehoefte tijdens zwangerschap en borstvoeding. Het biedt de benodigde hoeveelheid foliumzuur, een voedingsstof die het risico op geboorteafwijkingen helpt minimaliseren. Het versterkt de afweer van het vrouwelijke lichaam tijdens de zwangerschap. Tot slot beschermt het tegen oxidatieve stress.

Hoe gebruik je Solgar Prenatal Nutrients?

Dit product heeft een aanbevolen dosering van dagelijks twee tabletten bij de maaltijd. Neem het in met voldoende water en slik de tablet heel door. Het is niet aangeraden de aanbevolen dosering te overschrijden. 

Het is een voedingssupplement, maar geldt niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde leefstijl. 

Raadpleeg je arts of verloskundige vóór gebruik in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte en/of medicijngebruik. 

Waar kan ik Solgar Prenatal Nutrients kopen?

Je koopt Solgar Prenatal Nutrients bij ons online op Apotheek Online – zonder recept. Het komt met een inhoud van 60 of 120 tabletten.