Orangefit Protein

Ben je bewust bezig met je gezondheid en wil je een gezonde levensstijl hanteren? Of houd jij je druk bezig met het trainen van je spieren en wil je het fitnessen naar een hoger niveau tillen? Ontdek Orangefit Protein – poeder rijk aan proteïne. Eiwitpoeders behoren tot de meest populaire voedingssupplementen op de markt en zijn voordelig voor het herstel en de groei van je spieren. Voldoe aan je dagelijkse eiwitbehoefte met behulp van Orangefit Protein. Lees hieronder meer over dit product.

Wat is Orangefit Protein?

Orangefit Protein is een complete eiwitbron met alle aminozuren die je nodig hebt. Het is een plantaardig hypo-allergeen eiwitpoeder in vijf verschillende smaken – vanille, chocola, banaan, aardbei en mango/perzik. Het bevat dus alleen plantaardige ingrediënten. 

Het hoofdbestanddeel is gele erwteneiwit. Dit product is gezoet met natuurlijk zoetstof. Het is vrij van soja, lactose, zuivel, tarwe en gluten en vrij van genetisch gemodificeerd organismes (GMO’s). Het heeft lage percentages koolhydraten en vetten. Het is geschikt voor veganisten en vegetariërs. 

Ingrediënten per smaak

Vanille

Erwten-eiwit, natuurlijk vanille aroma, xanthaangom, zoetstof: steviolglycoside (dit komt uit een plantje).

Chocolade

Erwten-eiwit, natuurlijk chocolade aroma, cacaopoeder, xanthaangom, zoetstof: steviolglycoside.

Aardbei

Erwten-eiwit, natuurlijk aardbei aroma, xanthaangom, rode bieten poeder, zoetstof: steviolglycoside.

Mango/perzik

Erwten-eiwit, natuurlijk mango/perzik aroma, xanthaangom, kleurstof: beta-caroteen (vitamine A), zoetstof: stevioglycoside.

Wat is Orangefit-eiwitpoeder?

Eiwitten zijn essentiële bouwstenen van je lichaam. Onze organen, spieren, huid en haar zijn ervan gemaakt. Je hebt je dagelijkse inname van eiwitten nodig om alles soepel te laten verlopen. Het is belangrijk voor de groei en herstel van je spieren en het heeft een positief effect op je energielevel. 

Eiwitpoeder is poeder dat kan bijdragen aan spierherstel en spiergroei op het moment dat je het neemt wanneer je je spieren traint. Met de eiwitpoeder maak je een eiwitshake. Deze kan je drinken voor of na je workout voor een goed herstel van je spieren. 

Het is ook geschikt als je niet sport! De eiwitshakes van Orangefit zijn de perfecte en gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat je dagelijks genoeg eiwitten binnen krijgt. 

Hoe gebruik ik Orangefit Protein?

  • Kies je eigen drankje: water, melk of een smoothie;
  • Gebruik per schepje van 25 gram 250 tot 300 milliliter drank;
  • Schud het geheel kort en drink het op.

Je kunt zelf bepalen hoeveel water, melk of smoothie je gebruikt. Dit hangt af van je voorkeur aan structuur van het drankje. Experimenteer zelf om te kijken wat je prettig vindt.  Het product is ook geschikt om mee te bakken.

Dit product is niet geschikt voor kinderen tot een jaar vanwege de aanwezigheid van vitamine A. Het is wél veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap. 

Waar kan ik Orangefit Protein kopen?

Orangefit Protein is te koop bij ons via Apotheek Online – zonder recept. Het komt in vijf verschillende smaken. De verpakking heeft een inhoud van 750 gram. Dit zou goed moeten zijn voor dertig drankjes, mits de aanbevolen dosering van 25 gram per schep wordt aangehouden.