Mollers Omega-3

Omega-3 vetzuren zijn erg belangrijk voor je gezondheid. Het zijn essentiële vetzuren die je kunt halen uit vette vis. Het is dan ook, volgens de Gezondheidsraad, belangrijk dat de mens twee keer per week vis eet, waarvan één vette vissoort. Eet jij te weinig of helemaal geen vis? Dan kan je deze essentiële vetzuren consumeren door middel van een visoliepreparaat. Möllers Omega-3 Citroen is een visolie met een vetzurenpreparaat van DHA en EPA in combinatie met vitamine A, D en E. Ervaar je een tekort aan omega-3? Vul dit aan met een voedingssupplement als Möllers-visolie. 

Omega-3 is een essentieel vetzuur dat niet door het lichaam zelf wordt aangemaakt, dus haal je het uit je voedsel. Het komt van nature voor in visolie, wat betekent dat je er mogelijk niet genoeg van krijgt als je het alleen uit je eten haalt. Hierdoor loop je mogelijk risico op negatieve gezondheidseffecten. 

Omega-3-vetzuren zijn een belangrijk onderdeel van je celmembranen. Je lichaam heeft ze ook nodig om signaalmoleculen te produceren die ervoor zorgen dat je immuun-, long-, cardiovasculaire en endocriene systemen goed werken. 

Wat is Möllers Omega-3? 

Möllers Omega-3 is een zuivere levertraan met een natuurlijke, zachte citroensmaak. Dit voedingssupplement is een vetzurenpreparaat met een unieke combinatie van Omega-3 (DHA en EPA) en vitamine A, D en E. Dit is afkomstig van de Arctische kabeljauw (vis). 

Möllers is gecertificeerd voor de duurzame vangst en verwerking van de wilde Arctische kabeljauw. 

Voedingswaarde

Omega-3 vetzuren; docosahexaeenzuur en eicosapentaeenzuur, Vitamine A, Vitamine D, Vitamine E. 

Ingrediënten

Levertraan (afkomstig van duurzaam gevangen Arctische kabeljauw (vis)), dl-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E) en natuurlijke tocoferol (anti-oxidant). 

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Möllers Omega-3?

  • DHA omega-3 vetzuur is goed voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen;
  • EPA en DHA omega-3 vetzuren zijn goed voor het hart;
  • Vitamine A heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, de huid en het gezichtsvermogen;
  • Vitamine D ondersteunt de weerstand, de spierfunctie en het behoud van sterke botten en tanden.

Hoe gebruik ik Möllers Omega-3?

Je gebruikt dit product één keer per dag met een inhoud van 5 milliliter – één dessertlepel. Overschrijd de aanbevolen dosering niet.

Het product is bedoeld voor volwassen en kinderen vanaf drie jaar. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven kunnen het product ook gebruiken.

Na het openen is de visolie drie maanden houdbaar. Bewaar het in de koelkast.

Let op: dit is een voedingssupplement, maar dat is géén vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn nog altijd belangrijk.

Waar kan ik Möllers Omega-3 kopen?

Möllers Omega-3 in de groene fles met citroensmaak is verkrijgbaar bij ons op Apotheek Online – zonder recept. Dit product komt in een fles met een inhoud van 250 milliliter.