Alka Greens

Ben jij een echte theeleut en drink je per dag al tien koppen thee? Goed om te weten: Alka Greens is in dat geval écht iets voor jou. Je kunt hiermee gewóón je groene theetjes blijven drinken én je gezondheid gaat erop vooruit. De poedersoort is namelijk goed voor de zuurgraad van je lichaam.

Thee houdt ons warm, maar in dit geval ook gezond. Alka Greens-poeder kun je bovendien niet alleen toevoegen aan warm theewater, maar ook koud drinken – als een soort smoothie. Het is dus ieder seizoen een aanrader.

Wat is Alka Greens-poeder?

Alka Greens-poeder is een voedingssupplement dat een gezonde zuurbalans van het lichaam stimuleert. Het bevat voedingsstoffen en mineralen die zorgen voor extra energie en weerstand. 

Alka Greens-poeder is verkrijgbaar in de vorm van een grote pot met groene poeder, maar ook als kleine zakjes die eruit zien als theezakjes. Het is daarnaast volledig vegan, gluten- en lactosevrij.

Waarvoor gebruik ik Alka Greens?

Een variatie van voeding – groente, fruit, gezonde vezels, et cetera – is belangrijk voor een goede gezondheid en de zuurbalans van je lichaam. Gezond eten houdt de zuurbalans namelijk in evenwicht.

Het kan zijn dat je, ondanks je goede voeding, alsnog het idee hebt iets tekort te komen: de gezondheid is, naar je idee, nog niet optimaal. Dit kan door vele factoren komen. Te weinig eten van een specifieke voedingsgroep, bijvoorbeeld. Langdurige ziekte. Of een simpel tekort van een bepaalde stof.

Het is dan misschien een goed idee om Alka Greens te gebruiken. Dit middel kan een eventueel tekort in de zuurbalans namelijk aanvullen.

Hoe gebruik ik Alka Greens?

Drink Alka Green elke dag om resultaat te merken. Doe daarvoor de inhoud van één stick Alka Greens in een glas en voeg daar 200 tot 250 millimeter water aan toe. Roer het geheel goed of shake het goed door elkaar en drink het geheel rustig op.

Alka Greens heeft een lichte, zoete vruchtensmaak. We raden aan om het aan het begin van de dag – bij je ontbijt – te drinken.

Let wel: Alka Greens is nooit een vervanging voor eten, maar een aanvulling hierop.

Méér dan de aanbevolen dosis

Heb je het gevoel meer nodig te hebben? Verhoog dan je dosis naar twee glazen per dag. Dit is echter géén aanrader. Het kan namelijk, in zeldzame gevallen, meer kwaad dan goed om extra vitaminen en mineralen bij te nemen.

Twijfel je? Raadpleeg dan altijd de bijsluiter van het product óf een arts die hier meer over weet.

Waar kan ik Alka Greens kopen?

Alka Greens zijn online verkrijgbaar en in natuurwinkels, zoals Holland & Barrett.