Zolmitriptan

65,35

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Zolmitriptan
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Zolmitriptan?

Zolmitriptan is een medicijn met de werkzame stof Zolmitriptan. Dit middel zal de symptomen van een migraineaanval behandelen en de pijn verlichten. U kan Zolmitriptan kopen in smelttabletten met elk 2,5 mg Zolmitriptan.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Zolmitriptan bij migraine. Bepaalde prikkels kunnen een migraineaanval veroorzaken. Denk maar aan: stress, vermoeid zijn, slaaptekort, cafeïne, bepaalde voeding, alcohol, hormonale verandering in het lichaam… Een aanval wordt gekenmerkt door kloppende hoofdpijn. Sommige mensen kunnen een aanval voelen aankomen doordat ze donkere plekken of lichtflitsen zien.

Hoe werkt Zolmitriptan?

Bij migraine ontsteken de bloedvaten rond de hersenen. De bloedvaten zullen verwijden. Dit brengt pijn en andere symptomen met zich mee. Triptanenmedicatie, zoals Zolmitriptan, zal de serotonine receptoren in de hersenen stimuleren. Deze receptoren zorgen er op hun beurt voor dat de bloedvaten in de hersenen terug vernauwen. De pijn en andere symptomen zullen zo verminderen.

Belangrijk: gebruik dit medicijn niet preventief. Enkel gebruiken indien u effectief de symptomen van een aanval ervaart.

Gebruik

  • 1 tablet bij aanvang van hoofdpijn.
  • Maximaal 1 tablet per 24 uur. Enkel indien u last heeft van terugkerende symptomen mag u nog 1 dosis innemen. Dit wel meer dan 2 uur na vorige inname.
  • Nooit meer dan 2 tabletten per 24 uur!
  • Niet preventief gebruiken.

Hoe effectief is dit medicijn?

Zolmitriptan is effectief om de symptomen van migraine te behandelen en de pijn te verlichten. Belangrijk om te weten is dat middel een migraineaanval niet kan voorkomen en er dus niet voor zal zorgen dat u nooit nog een aanval krijgt. Gebruik dit medicijn dus niet preventief. Wereldwijd hebben 18 procent vrouwen en 6 procent mannen migraine. Onderzoekers denken dat dit genetisch kan doorgegeven worden, maar verder onderzoek is hiervoor nodig.

Bij gebruik van Zolmitriptan kan u deze bijwerkingen krijgen: misselijk zijn, slaperigheid, duizelig, onregelmatige hartslag, spierpijn… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming.

Belangrijk: drink geen alcohol en rij niet met de auto.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Zolmitriptan kopen

Zolmitriptan kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Zolmitriptan? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Zolmitriptan te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Zolmitriptan online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Zolmitriptan bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Zolmitriptan te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Zolmitriptan kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.