Zoely

96,69

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Estradiol / nomegestrol
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Zoely?

Zoely is een anticonceptiepil die estradiol (oestrogeenhormoon) met nomegestrol (progestageenhormoon) bevat. Dit zijn vrouwelijke geslachtshormonen die een rol spelen bij de vruchtbaarheidscyclus.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Deze anticonceptiepil gebruikt u om te voorkomen dat u zwanger wordt. Ook kan deze pil werken bij abnormaal vaginaal bloedverlies, menstruatiepijn, acne, endometriose en om de menstruatie uit te stellen.

Hoe werkt Zoely?

Start met de pil op de eerste dag of de vijfde dag van de menstruatie. Indien u op de vijfde dag start, moet u 7 dagen met een condoom vrijen. Vervolgens neemt u 24 dagen een witte pil en daarna 4 dagen een gele pil. Deze gele pillen hebben geen werkzame stof. Na de laatste dag dat u een gele pil nam, begint u terug met een nieuwe strip.

Tijdens de dagen dat u gele pillen neemt, zal u een bloeding krijgen die op een menstruatie lijkt. Het kan geen kwaad indien deze bloeding nog niet volledig over is op dag 4 van de gele pil.

Indien u moet braken of diarree heeft 4 uur na inname, dient u een andere pil in te nemen. Neem de pil op een vast tijdstip in. Zo zal u deze minder snel vergeten. Raadpleeg de bijsluiter om na te gaan wat u moet doen indien u toch een pil vergeet in te nemen. Dit is afhankelijk in welke week u ze vergeet.

U kan de pil nemen tot na uw 35e jaar. Indien u 35 jaar bent en rookt, stapt u best over naar een ander anticonceptiemiddel. U heeft dan namelijk meer kans op hart- en vaatziekten.

Hoe effectief is dit medicijn?

Net zoals andere anticonceptiepillen is Zoely voor 99% betrouwbaar. U mag autorijden en alcohol drinken met deze pil. U kan bloedverlies krijgen buiten de stopweek. Dit gaat meestal over na 3 maanden. U heeft hier meer kans op indien u de stopweek overslaat of rookt. Zelden kan u hoofdpijn en buikpijn krijgen. U kan ook misselijk worden en pijnlijke borsten krijgen. U kunt verzwaren en stemmingsveranderingen (geïrriteerd, depressie…) ondervinden. Soms heeft u ook minder zin om te vrijen.

Combineer deze pil niet met medicijnen voor borstkanker, epilepsie en (lamotrigine), hiv en hepatitis B.

Zoely kopen

Bij ons is Zoely kopen veilig, betrouwbaar en legaal. U heeft geen eigen recept nodig, maar een aangesloten arts zal een online recept voor u uitschrijven. Mits er geen mogelijke risico’s aan het ligt komen na het beoordelen van uw online consult. Als dit niet het geval is, sturen wij dit product met een snelle en discrete levering naar het door u opgegeven adres.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Zoely

  1. Jantien

    Gemakkelijk bestelproces, snelle levering. Ik ben tevreden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.