Yasmin

v.a. 71,19

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Ethinylestradiol /​ drospirenon
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Yasmin?

Yasmin is een anticonceptiepil. Deze pil bevat ethinylestradiol(oestrogeenhormoon) en drospirenon (progestageenhormoon). Deze hormonen zijn belangrijk bij de vruchtbaarheidscyclus. Het is een sub-50-pil. Dit houdt in dat de pil minder dan 50 gram oestrogeenhormoon per pil bevat.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Yasmin als anticonceptiepil om te voorkomen dat u zwanger wordt. Verder kan u de pil gebruiken om uw menstruatie uit te stellen of indien u een pijnlijke menstruatie hebt. Yasmin is ook bruikbaar bij acne en endometriose.

Hoe werkt Yasmin?

Begin met de eerste pil op de eerste dag van uw menstruatie. Indien dit niet lukt, kunt u ook op de vijfde dag starten. In dit laatste geval is het belangrijk om gedurende 7 dagen een condoom te gebruiken tijdens het vrijen.

Neem de pil in op vaste momenten. Zo heeft u minder kans dat u een dosis vergeet. Bent u toch vergeten om de pil in te nemen? Raadpleeg dan de te ondernemen stappen in de bijsluiter. Dit is afhankelijk van de week waarin u de pil vergat. Indien u binnen de 4 uur na inname moet braken of diarree krijgt, moet u een nieuwe pil innemen.

Gebruik de pil 21 dagen en daarna 7 dagen niet. Dit is de rustperiode, de stopweek.

Wenst u uw menstruatie uit te stellen? Dan blijft u de pil doornemen in de stopweek tot wanneer u terug ongesteld kan en wil worden. Dit kan u maximaal 1 jaar doen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Zoals veel anticonceptiemiddelen, is ook Yasmin 99% effectief tegen ongewenste zwangerschappen.

Mogelijk kan u een bloeding krijgen niet in de pilvrije week. U verhoogt de kans hierop indien u rookt of als u de stopweek overslaat. U kan bij gebruik hoofdpijn en buikpijn krijgen of u misselijk voelen. U kan verzwaren, uw borsten kunnen pijnlijk aanvoelen en u kan stemmingswisselingen (depressie, snel geïrriteerd geraken…) ervaren. Heel uitzonderlijk kan u meer of minder zin hebben om te vrijen of kan uw menstruatie uitblijven.

U kan perfect autorijden en alcohol drinken met deze pil. Gebruik de pil niet in combinatie met medicijnen die gebruikt worden tegen borstkanker, medicijnen tegen epilepsie (lamotrigine), hiv en hepatitis C. Gebruik ook geen medicijnen met galzuurbindende harsen.

Yasmin kopen

Als u voor wat voor reden dan ook niet langs uw huisarts en apotheek wilt, kunt u bij ons Yasmin kopen zonder recept. Zonder een eigen recept wel te verstaan, want Yasmin is uiteraard wel receptplichtig. Maar onze dienst maakt het mogelijk om alles online te regelen. Vanaf consult tot aan bezorging van deze pil.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yasmin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.