Yasmin

v.a. 71,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Ethinylestradiol /​ drospirenon
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Yasmin?

Yasmin is een anticonceptiepil. Deze pil bevat ethinylestradiol(oestrogeenhormoon) en drospirenon (progestageenhormoon). Deze hormonen zijn belangrijk bij de vruchtbaarheidscyclus. Het is een sub-50-pil. Dit houdt in dat de pil minder dan 50 gram oestrogeenhormoon per pil bevat.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Yasmin als anticonceptiepil om te voorkomen dat u zwanger wordt. Verder kan u de pil gebruiken om uw menstruatie uit te stellen of indien u een pijnlijke menstruatie hebt. Yasmin is ook bruikbaar bij acne en endometriose.

Hoe werkt Yasmin?

Begin met de eerste pil op de eerste dag van uw menstruatie. Indien dit niet lukt, kunt u ook op de vijfde dag starten. In dit laatste geval is het belangrijk om gedurende 7 dagen een condoom te gebruiken tijdens het vrijen.

Neem de pil in op vaste momenten. Zo heeft u minder kans dat u een dosis vergeet. Bent u toch vergeten om de pil in te nemen? Raadpleeg dan de te ondernemen stappen in de bijsluiter. Dit is afhankelijk van de week waarin u de pil vergat. Indien u binnen de 4 uur na inname moet braken of diarree krijgt, moet u een nieuwe pil innemen.

Gebruik de pil 21 dagen en daarna 7 dagen niet. Dit is de rustperiode, de stopweek.

Wenst u uw menstruatie uit te stellen? Dan blijft u de pil doornemen in de stopweek tot wanneer u terug ongesteld kan en wil worden. Dit kan u maximaal 1 jaar doen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Zoals veel anticonceptiemiddelen, is ook Yasmin 99% effectief tegen ongewenste zwangerschappen.

Mogelijk kan u een bloeding krijgen niet in de pilvrije week. U verhoogt de kans hierop indien u rookt of als u de stopweek overslaat. U kan bij gebruik hoofdpijn en buikpijn krijgen of u misselijk voelen. U kan verzwaren, uw borsten kunnen pijnlijk aanvoelen en u kan stemmingswisselingen (depressie, snel geïrriteerd geraken…) ervaren. Heel uitzonderlijk kan u meer of minder zin hebben om te vrijen of kan uw menstruatie uitblijven.

U kan perfect autorijden en alcohol drinken met deze pil. Gebruik de pil niet in combinatie met medicijnen die gebruikt worden tegen borstkanker, medicijnen tegen epilepsie (lamotrigine), hiv en hepatitis C. Gebruik ook geen medicijnen met galzuurbindende harsen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Yasmin kopen

Yasmin kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Yasmin? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Yasmin te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Yasmin online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Yasmin bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Yasmin te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Yasmin kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.