Victoza

v.a. 225,95

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Liraglutide

Beschrijving

Wat is Victoza?

Victoza is een middel dat helpt om bij diabetespatiënten (type 2) het glucosegehalte in het bloed te verlagen. Dit kan dankzij de stof liraglutide. U kan Victoza kopen in een oplossing met 6 mg liraglutide.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Victoza bij diabetes type 2 indien het glucosegehalte in uw bloed te hoog is. Dit merkt u aan volgende symptomen: veel dorst hebben, vaak moeten plassen en een droge mond). Een te hoge glucosewaarde is schadelijk voor hart- en bloedvaten, nieren, zenuwen en ogen.

Hoe werkt Victoza?

Liraglutide zal het lichaamseigen hormoon GLP-1 nabootsen. Dit hormoon zorgt ervoor dat de alvleesklier meer insuline zal aanmaken. Insuline zal de overtollige glucose uit het bloed opnemen. Liraglutide zal ook zorgen dat de lever minder glucose aanmaakt en dat de vertering langzamer verloopt. Zo zullen de hersenen sneller een signaal van een volle maag krijgen. Hierdoor gaat u minder eten en dus ook minder glucose opnemen uit de voeding.

Gebruik

Spuit de vloeistof in uw bovenarm, buik of bovenbeen. Doe dit 1 keer per dag.
Gebruik Victoza dagelijks om mogelijke schade door diabetes te voorkomen.

Let op: bij gebruik van dit middel, is het mogelijk dat u te weinig glucose in het bloed krijgt. Dit merkt u aan koud zweten, verward zijn, bleke huid, honger hebben, moe zijn… U dient dan zo snel mogelijk snelle suikers (bijvoorbeeld druivensuiker) in te nemen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Victoza is effectief om bij diabetespatiënten (type 2) de glucosewaarde in het bloed te laten dalen. Na enkele dagen zal u minder dorst hebben, minder moeten plassen en geen droge mond meer hebben.

Indien de symptomen van diabetes type 2 vroeg genoeg opgemerkt worden,wordt het eerst aangeraden om uw levensstijl aan te passen: voldoende lichaamsbeweging, aangepast dieet (minder vettig eten en suikers). Indien dit onvoldoende helpt, kan u Victoza gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen: diarree, misselijk, moe zijn, kiespijn, hoofdpijn. Waarschuw een arts bij hypoglykemie of een allergische reactie (gezwollen keel, moeilijk ademen, snelle hartslag…)

Victoza kopen

U wilt graag online Victoza kopen zonder recept? Bij ons is het mogelijk om dit medicijn online te bestellen zonder hiervoor een recept van uw eigen huisarts nodig te hebben. U hoeft dus niet langs uw huisarts en apotheek om dit medicijn in huis te halen. U vult een online consult in en deze zal worden gecontroleerd door een aangesloten arts. Na goedkeuring zal deze arts een online recept voor u uitschrijven. Hierna zijn wij in staat om uw bestelling naar het door u opgegeven adres te verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Victoza

  1. Manon

    Zeer tevreden over de manier van bestellen en de super snelle levering! Gister besteld en vandaag in huis, wist niet dat dit mogelijk was met zulke producten echt een aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *