Vesicare

v.a. 114,69

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Solifenacine
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Vesicare?

Vesicare is een geneesmiddel om urineverlies tegen te gaan. Het middel bevat solifenacine, een stof die de spieren van de urineblaas terug laat ontspannen. Verkrijgbaar in tabletten van 5 mg solifenacine en siroop van 1 mg solifenacine per ml.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit middel bij urineverlies. Er bestaan 2 soorten urineverlies. De eerste vorm wordt veroorzaakt doordat de kracht van de bekkenbodemspieren groter is dan de kracht van de urethrale sfincter (de spier die de urine in de blaas houdt). Deze spier kan mogelijk beschadigd zijn tijdens de zwangerschap, chirurgie of door overgewicht. Door de zwakke spier, kan de blaas de urine minder goed vasthouden en kan u urine verliezen.

Een tweede soort is urineverlies doordat de spieren van de urineblaas zich te hard aanspannen (aandrangsincontinentie). Hierdoor zal u steeds het gevoel hebben dat u moet plassen en kan u urine verliezen. Mannen kunnen dit middel gebruiken bij plasproblemen door een vergrote prostaat, indien medicatie tegen prostaatvergroting niet helpt.

Hoe werkt Vesicare?

Solifenacine zal de spieren van de urineblaas laten ontspannen. Hierdoor kan de blaas meer urine opslaan en zal u minder vaak moeten plassen. De drang om te plassen, verdwijnt.

Gebruik

Tabletten neemt u in met water, zonder kauwen.
Siroop: schudden voor afmeten met een orale spuit.

Hoe effectief is dit medicijn?

Wel 750.000 Nederlanders hebben last van deze aandoening en kunnen geholpen worden met Vesicare. Urineverlies kan een grote impact hebben op uw dagelijks leven. Zo kan bij lachen, hoesten en niezen, urine verliezen.

U kan bijkomend incontinentiemateriaal gebruiken (inlegkruisjes, incontinentieluiers…). Vesicare werkt binnen de 4 weken. Indien u na deze periode nog geen verbetering merkt, slaat het medicijn waarschijnlijk niet aan bij u.

Voordat u deze medicatie gebruikt,kan u eerst proberen om uw gewoontes aan te passen. Drink bijvoorbeeld geen grote hoeveelheden voor u gaat slapen of verminder het drinken van cafeïne. Cafeïne prikkelt de blaas. Ook kan u oefeningen proberen om de bekkenbodemspieren te versterken.

Bij plasproblemen door prostaatvergroting is het aan te raden om eerst medicatie tegen prostaatvergroting te gebruiken, alvorens over te schakelen op Vesicare.

Mogelijke bijwerkingen: misselijk zijn, buikpijn, verstopping, droge mond en keel. U kan ook wazig zien. Autorijden is op dit moment niet aan te raden.

Vesicare kopen

U wilt graag online Vesicare kopen zonder een recept van uw huisarts nodig te hebben? Dan bent u hier aan het juiste adres! Door middel van een online consult, welk wordt nagekeken door een aangesloten arts is dit niet nodig. De aangesloten arts zal namelijk een online recept voor u uitschrijven als deze denkt dat dit medicijn geschikt voor u zal zijn. Hierna zullen wij uw bestelling snel en discreet bij u thuisbezorgen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vesicare” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.