Vermox

v.a. 44,69

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Mebendazol
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Vermox?

Vermox is een middel voor de behandeling van worminfecties. Dit kunnen bijvoorbeeld aarsmaden, spoelwormen, zweepwormen, lintwormen… zijn. De werkzame stof is mebendazol. U kan Vermox kopen in een oplossing van 5ml of 100 ml met 20 microgram mebendazol. Ook beschikbaar in tabletten van 100 mg met 100 microgram mebendazol.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Vermox bestrijdt worminfecties. Dit middel wordt vaak gebruikt om aarsmaden te doden, maar kan ook bij andere wormsoorten gebruikt worden: spoelwormen, rondwormen, mijnwormen, zweepwormen, lintwormen…

Worminfecties komen vaak voor. Dit vooral bij jonge kinderen. De parasieten nestelen zich in de dikke darm. Een aarsmade leeft 6 weken en legt in die tijd veel eieren rond de anus. De nieuwe wormen zullen terug naar binnen kruipen en herhalen het proces. U kan een worminfectie vaak herkennen aan jeuk rond de anus. Iemand geraakt besmet door per ongeluk een eitje door te slikken. Dit kan bijvoorbeeld door krabben onder de vingernagels terecht komen of aan een deurklink hangen, afgegeven door een andere besmette persoon.
Vermox zal niet alleen de wormen doden maar ook de wormeieren en larven. Zo zal de infectie geleidelijk aan uitgeroeid worden.

Hoe werkt Vermox?

Wormen hebben glucose nodig om te kunnen leven en zich verder te kunnen voortplanten. Mebendazol voorkomt dat wormen deze glucose kunnen opnemen. Zo zullen ze langzaam sterven.

Gebruik

Neem Vermox in met water.

Aarsmaden: neem 1 tablet, 2 weken later nog een tablet. Extra: was regelmatig de handen, draag dagelijks schoon ondergoed en was bedlakens op 60 graden. Maak voorwerpen die u regelmatig met uw handen aanraakt schoon (deurklinken, kastdeuren, wc-bril, speelgoed…)

Andere worminfecties: volg een kuur van meestal 3 dagen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Vermox is effectief om worminfecties van verschillende wormsoorten te behandelen. Een worminfectie komt vaak voor en kan heel vervelend zijn. Het brengt vaak jeuk rond de anus met zich mee. Hier ben je liefst zo snel mogelijk vanaf. Daarom is het aan te raden om de infectie zo snel mogelijk te behandelen. Weet hierbij dat het heel belangrijk is om de handen goed te wassen en aangeraakte voorwerpen grondig te reinigen. Anders kan u de infectie snel doorgeven aan iemand anders.

Mogelijke bijwerkingen: lichte buikpijn, diarree, winderigheid… Zelden ook huiduitslag, haaruitval, duizelig zijn… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Vermox kopen

Vermox kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Vermox? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Vermox te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Vermox online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Vermox bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Vermox te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Vermox kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.