Truvada

1.071,69

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Emtricitabine / Tenofovirdisoproxil
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is truvada?

Truvada is een middel om de kans op HIV-besmetting te verlagen. Het bevat de stoffen emtricitabine en tenofovir. U kan truvada kopen in tabletten met 200 mg emtricitabine en 245 mg tenofovir.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Truvada is een middel om de kans op HIV-besmetting te verlagen. HIV staat voor human immunodeficiency virus. Deze aandoening wordt overgedragen via voorvocht uit de penis, vaginale vloeistoffen en bloed. U kan besmet geraken door onbeschermde seks of naalden en spuiten van iemand anders te gebruiken.

HIV wordt het meest veroorzaakt door onveilig vrijen. Als symptoom kan u griepachtig zijn. Een HIV-besmetting kan overgaan in AIDS. Hierbij wordt het immuunsysteem aangetast en kan het lichaam zich niet meer verdedigen tegen andere ziektes en virussen. Tot nu toe bestaat er geen medicijn om deze aandoening te genezen.

Hoe werkt Truvada?

Truvada bestaat uit emtricitabine en tenofovir. Het HIV-virus gebruikt het natuurlijk enzym: reverse transcriptase om zich te ontwikkelen. De stoffen in truvada remmen de werking van dit enzym. Zonder dit enzym zal het HIV-virus zich niet kunnen herstellen en vermenigvuldigen. U zal zo minder risico hebben op het ontwikkelen van een HIV-infectie.

Tenofovir zal de hoeveelheid virus in het bloed doen dalen. Zo verhoogt het aantal witte bloedcellen in het bloed en zal de afweer terug op gang komen.

Gebruik

  • 1 keer per dag.
  • Innemen bij de maaltijd.
  • Indien moeite met innemen: maal het tablet en meng met 100 ml water.

Hoe effectief is dit medicijn?

Truvada is effectief om de kans op een HIV-infectie te verlagen. Het middel werkt na 7 dagen dagelijks te gebruiken. AIDS is een veelvoorkomende aandoening. Wereldwijd waren er in 2017 zo’n 9,6 miljoen mensen met HIV/AIDS. De aandoening komt ook bij kinderen voor.

Let op: dit medicijn kan de enkel het risico op HIV-besmetting verlagen indien u bij de start van inname HIV-negatief bent. Dit middel kan de aandoening, eens doorgebroken, niet genezen. In dit geval dient u naast truvada ook andere antiretrovirale medicijnen te gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen: diarree, misselijk zijn, duizelig zijn, uitslag, zwak voelen…
Indien u één van volgende bijwerkingen krijgt, contacteer dan zo snel mogelijk een arts: infectie, immuunaandoening (spierzwakte, hartkloppingen, trillingen, hyperactiviteit…), allergische reactie (gezwollen lippen, gezicht of keel…), lactic acidosis.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Truvada kopen

Truvada kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Truvada? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Truvada te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Truvada online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Truvada bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Truvada te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Truvada kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.