Trigynon

v.a. 52,05

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Ethinylestradiol en Levonorgestrel
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Trigynon?

Trigynon, ook bekend als Logynon, is een hormonale anticonceptiepil die ervoor zorgt dat u niet zwanger kan worden. De pil bevat volgende synthetische hormonen: ethinylestradiol en levonorgestrel. U kan Trigynon kopen in een pilstrip met 21 of 28 pillen. Een strip heeft 6 pillen met 50/30 microgram levonorgestrel/ethinylestradiol, 5 pillen met 75/40 microgram en 10 pillen met 125/30 microgram.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Trigynon gebruikt u om ervoor te zorgen dat u niet zwanger wordt. Ook kan u deze hormonen gebruiken om uw menstruatie(pijn) te verlichten.

Hoe werkt Trigynon?

Levonorgestrel (progesteronhormoon) en ethinylestradiol (oestrogeenhormoon) zullen in het lichaam dezelfde werking als oestrogeen en progesteron aannemen. Doordat de concentratie van deze hormonen in het lichaam verhoogt, zal het lichaam geen eicel laten rijpen en zal er geen eisprong zijn. Zo heeft u veel minder kans om zwanger te geraken. Ethinylestradiol zal de structuur van het slijmvlies in de baarmoeder niet wijzigen. Dit zal dus niet dikker worden. Hierdoor zal er bij de ontstekingsbloeding ook minder bloed afgescheiden worden. U zal dus een lichtere menstruatie hebben.

Het slijm rond de cervix zal wel verdikken. Zo kunnen spermacellen de baarmoeder minder gemakkelijk indringen.

Gebruik

Neem een volledige strip van 21 pillen in. Dagelijks neemt u 1 pil op hetzelfde tijdstip van de dag. Dit kan bijvoorbeeld net voordat u gaat slapen zijn of ’s ochtends na het douchen. Daarna volgt een rustweek van 7 dagen. In deze week krijgt u een ontstekingsbloeding.

Indien u het ED-pakket gebruikt (strip van 28 pillen), dient u deze 7 dagen wel een pil in te nemen. Deze pillen bevatten echter geen werkzame stoffen, maar kunnen u helpen om geen andere pillen te vergeten.

Hoe effectief is dit medicijn?

Trigynon is effectief om zwangerschap te voorkomen. De pil kan dit voor 99 % garanderen. Om volledig zeker te zijn dat u niet zwanger wordt, combineert u dit middel best met een ander anticonceptiemiddel. Dit kan bijvoorbeeld een condoom zijn. Heel belangrijk bij deze combinatiepil is dat u dagelijks een pil inneemt in de aangegeven volgorde. De pillen bevatten namelijk allemaal een andere dosis hormonen. Sla er geen over.

Mogelijke bijwerkingen bij gebruik van Trigynon: maagpijn, misselijk zijn, pijnlijke borsten, verhoogd libido, stemmingswisselingen, verdikken… In uitzonderlijke gevallen kan u een hartaanval of een beroerte krijgen. Overleg met uw arts indien u bijwerkingen ervaart.

Trigynon kopen

Online Trigynon kopen zonder hiervoor een recept te hebben? Hier is het mogelijk om deze anticonceptiepil snel en discreet in huis te halen zonder hiervoor langs je huisarts en apotheek te hoeven. Door middel van een online consult met een aangesloten arts, wordt er (bij goedkeuring) een recept voor u uitgeschreven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trigynon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.