Trigynon

v.a. 52,05

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Ethinylestradiol en Levonorgestrel
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Trigynon?

Trigynon, ook bekend als Logynon, is een hormonale anticonceptiepil die ervoor zorgt dat u niet zwanger kan worden. De pil bevat volgende synthetische hormonen: ethinylestradiol en levonorgestrel. U kan Trigynon kopen in een pilstrip met 21 of 28 pillen. Een strip heeft 6 pillen met 50/30 microgram levonorgestrel/ethinylestradiol, 5 pillen met 75/40 microgram en 10 pillen met 125/30 microgram.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Trigynon gebruikt u om ervoor te zorgen dat u niet zwanger wordt. Ook kan u deze hormonen gebruiken om uw menstruatie(pijn) te verlichten.

Hoe werkt Trigynon?

Levonorgestrel (progesteronhormoon) en ethinylestradiol (oestrogeenhormoon) zullen in het lichaam dezelfde werking als oestrogeen en progesteron aannemen. Doordat de concentratie van deze hormonen in het lichaam verhoogt, zal het lichaam geen eicel laten rijpen en zal er geen eisprong zijn. Zo heeft u veel minder kans om zwanger te geraken. Ethinylestradiol zal de structuur van het slijmvlies in de baarmoeder niet wijzigen. Dit zal dus niet dikker worden. Hierdoor zal er bij de ontstekingsbloeding ook minder bloed afgescheiden worden. U zal dus een lichtere menstruatie hebben.

Het slijm rond de cervix zal wel verdikken. Zo kunnen spermacellen de baarmoeder minder gemakkelijk indringen.

Gebruik

Neem een volledige strip van 21 pillen in. Dagelijks neemt u 1 pil op hetzelfde tijdstip van de dag. Dit kan bijvoorbeeld net voordat u gaat slapen zijn of ’s ochtends na het douchen. Daarna volgt een rustweek van 7 dagen. In deze week krijgt u een ontstekingsbloeding.

Indien u het ED-pakket gebruikt (strip van 28 pillen), dient u deze 7 dagen wel een pil in te nemen. Deze pillen bevatten echter geen werkzame stoffen, maar kunnen u helpen om geen andere pillen te vergeten.

Hoe effectief is dit medicijn?

Trigynon is effectief om zwangerschap te voorkomen. De pil kan dit voor 99 % garanderen. Om volledig zeker te zijn dat u niet zwanger wordt, combineert u dit middel best met een ander anticonceptiemiddel. Dit kan bijvoorbeeld een condoom zijn. Heel belangrijk bij deze combinatiepil is dat u dagelijks een pil inneemt in de aangegeven volgorde. De pillen bevatten namelijk allemaal een andere dosis hormonen. Sla er geen over.

Mogelijke bijwerkingen bij gebruik van Trigynon: maagpijn, misselijk zijn, pijnlijke borsten, verhoogd libido, stemmingswisselingen, verdikken… In uitzonderlijke gevallen kan u een hartaanval of een beroerte krijgen. Overleg met uw arts indien u bijwerkingen ervaart.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Trigynon kopen

Trigynon kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Trigynon? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Trigynon te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Trigynon online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Trigynon bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Trigynon te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Trigynon kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.