Terbinafine

50,20

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Terbinafine
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Terbinafine?

Terbinafine is een geneesmiddel met de werkzame stof terbinafine die schimmel- en gistinfecties van huid en nagels behandelt. U kan dit medicijn kopen in zalf of tabletten van 250 mg terbinafine.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Veel schimmelinfecties van de huid en nagels worden veroorzaakt door de Candida-gist.

Dit medicijn helpt u om deze aandoening te behandelen. Dit kunnen volgende schimmel- en gistinfecties zijn: voetschimmel, zwemmerseczeem, kalknagel, schimmel tussen de tenen.

Het is heel belangrijk om een voetschimmel en zwemmerseczeem meteen te behandelen. Deze kunnen namelijk overgaan op de nagel en een kalknagel veroorzaken.

Er leven van nature schimmels en gisten op onze huid, maar deze kunnen in overvloed aanwezig zijn, getriggerd door bepaalde factoren. Deze factoren kunnen stress, diabetes, psoriasis, een slechte bloedsomloop en een zwak immuunsysteem zijn. Hierdoor ontstaan de schimmel- en gistinfecties.

U herkent een schimmelnagel aan deze symptomen: jeuken van de voeten en tenen, huidschimmel, verkleuring van de nagel (wit, bruin, geel) en broos worden van de nagels. De nagels zullen gemakkelijk afbreken en brokkelen.

Hoe werkt Terbinafine?

De stof terbinafine zorgt ervoor dat de schimmelcellen geen ergosterol kunnen aanmaken. Deze stof hebben de cellen nodig om in leven te blijven en zich voort te planten. De cellen kunnen zich zonder ergosterol niet verder vermenigvuldigen en het immuunsysteem zal de cellen zo sneller kunnen afbreken. De schimmelinfectie zal bijgevolg verdwijnen.

Gebruik

Neem 1 dosis per dag. Geheel doorslikken met water. Inname met wat voedsel is toegestaan. Duur van de kuur is afhankelijk van de ernst van de aandoening.

Hoe effectief is dit medicijn?

Terbinafine is het meest effectief in tabletvorm. Bij het slikken van een tablet, verspreidt de stof zich namelijk over het hele lichaam. Zo zal de stof elk aangedaan deel kunnen behandelen. Indien u een zalf smeert, kan het altijd gebeuren dat u een deel van de schimmelplaats vergeet in te smeren.

Indien u voetschimmels en zwemmerseczeem niet behandelt, kunnen deze overgaan naar de nagels en zo ontstaan kalknagels. Het is dus van belang om elke huidschimmel snel en effectief te behandelen. Ook ouderdom speelt hier een rol. Indien u ouder bent dan 55 jaar, heeft u meer kans om een voetschimmel te ontwikkelen.

U kan met volgende bijwerkingen kampen bij gebruik van dit medicijn: hoofdpijn,vermoeid zijn, zwelling, spierpijn, gewrichtspijn, verminderde smaak, diarree, duizelig zijn, jeuk, uitslag en een ziek gevoel.

Terbinafine kopen

Als u weet dat u dit medicijn nodig heeft, kunt u bij ons Terbinafine kopen zonder hiervoor een recept nodig te hebben. Onze dienst is zo ingericht dat u tijdens uw bestelling een online consult moet invullen. Deze wordt nagekeken door een aangesloten arts en deze zal ook een recept voor u uitschrijven (mits er geen risico’s voor u zijn om dit medicijn te gebruiken).

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Terbinafine

  1. Anoniem

    Snelle levering, goed consult! Ik ben tevreden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.