Tadalafil

v.a. 167,00

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Tadalafil
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Tadalafil?

Tadalafil is een medicijn voor erectiestoornissen. U kan de pil in 2.5 en 5 mg verkrijgen. Dit is een pil voor dagelijks gebruik. De weekendpil bevat 10 of 20 mg.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Tadalafil om uw erectiestoornis te behandelen. Bij gebruik zal u langere en betere erecties krijgen.

U kan een erectiestoornis krijgen door stress (vaak bij jongere mannen). Indien u 1 van volgende aandoeningen heeft, heeft u meer kans om een erectiestoornis te krijgen: diabetes, een te hoge bloeddruk en een te hoge cholesterol. Ook psychische factoren zoals een seksueel trauma, een nieuwe relatie en prestatiedrang kunnen meespelen. Overmatig gebruik van alcohol en drugs kan een stoornis veroorzaken.

Hoe werkt Tadalafil?

Tadalafil is een PDE5-remmer. PDE5 is een enzym dat de bloedvaten van de penis doet vernauwen, doordat ze de spierwanden van de penis aanspant. Hierdoor kan er niet genoeg bloed door de penis stromen om tot een erectie te komen. Tadalafil remt de werking van dit enzym, waardoor de bloedvaten van de penis terug verwijden en er meer bloed door de penis kan stromen. Zo zal u een betere erectie krijgen die lang genoeg duurt. U dient hier wel seksueel opgewonden voor te zijn, anders werkt Tadalafil niet.

Gebruik

Dagelijkse pil (2.5 & 5 mg):

  • Neem 1 pil per dag, telkens op hetzelfde moment.

Weekendpil (10 & 20 mg):

  • Neem 1 pil 30 minuten voor de geslachtsgemeenschap. Deze pil werkt 36 uur. De pil zorgt alleen voor een erectie indien u seksueel opgewonden bent. Wacht 24 uur na uitwerking met het nemen van een nieuwe pil.

Hoe effectief is dit medicijn?

Tadalafil is zeer effectief om weer een erectie te kunnen krijgen en behouden. U kan dit medicijn gebruiken vanaf 18 jaar. Indien u ouder wordt, heeft u meer kans om een erectiestoornis te krijgen. Ongeveer de helft van de mannen ouder dan 40, heeft een erectiestoornis.

Let op: het medicijn werkt niet in combinatie met grapefruitsap en nitraten. Drink geen alcohol bij gebruik van dit middel. Alcohol versterkt namelijk de erectieproblemen.

Wees u er ook van bewust dat dit medicijn enkel werkt als u seksueel opgewonden bent. Alleen dan zal het de erectie verbeteren en deze langer laten duren.

Bij gebruik van Tadalafil kan u last krijgen van volgende bijwerkingen: hoofdpijn, spierpijn, roodheid in het gezicht, constipatie en een verstopte neus. Zelden kan u maagpijn hebben, duizelig en misselijk zijn, gezichtsverlies lijden, moeten overgeven en hartkloppingen krijgen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Tadalafil kopen

Tadalafil kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Tadalafil? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Tadalafil te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Tadalafil online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Tadalafil bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Tadalafil te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Tadalafil kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.