Tadalafil

v.a. 167,00

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Tadalafil
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Tadalafil?

Tadalafil is een medicijn voor erectiestoornissen. U kan de pil in 2.5 en 5 mg verkrijgen. Dit is een pil voor dagelijks gebruik. De weekendpil bevat 10 of 20 mg.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Tadalafil om uw erectiestoornis te behandelen. Bij gebruik zal u langere en betere erecties krijgen.

U kan een erectiestoornis krijgen door stress (vaak bij jongere mannen). Indien u 1 van volgende aandoeningen heeft, heeft u meer kans om een erectiestoornis te krijgen: diabetes, een te hoge bloeddruk en een te hoge cholesterol. Ook psychische factoren zoals een seksueel trauma, een nieuwe relatie en prestatiedrang kunnen meespelen. Overmatig gebruik van alcohol en drugs kan een stoornis veroorzaken.

Hoe werkt Tadalafil?

Tadalafil is een PDE5-remmer. PDE5 is een enzym dat de bloedvaten van de penis doet vernauwen, doordat ze de spierwanden van de penis aanspant. Hierdoor kan er niet genoeg bloed door de penis stromen om tot een erectie te komen. Tadalafil remt de werking van dit enzym, waardoor de bloedvaten van de penis terug verwijden en er meer bloed door de penis kan stromen. Zo zal u een betere erectie krijgen die lang genoeg duurt. U dient hier wel seksueel opgewonden voor te zijn, anders werkt Tadalafil niet.

Gebruik

Dagelijkse pil (2.5 & 5 mg):

  • Neem 1 pil per dag, telkens op hetzelfde moment.

Weekendpil (10 & 20 mg):

  • Neem 1 pil 30 minuten voor de geslachtsgemeenschap. Deze pil werkt 36 uur. De pil zorgt alleen voor een erectie indien u seksueel opgewonden bent. Wacht 24 uur na uitwerking met het nemen van een nieuwe pil.

Hoe effectief is dit medicijn?

Tadalafil is zeer effectief om weer een erectie te kunnen krijgen en behouden. U kan dit medicijn gebruiken vanaf 18 jaar. Indien u ouder wordt, heeft u meer kans om een erectiestoornis te krijgen. Ongeveer de helft van de mannen ouder dan 40, heeft een erectiestoornis.

Let op: het medicijn werkt niet in combinatie met grapefruitsap en nitraten. Drink geen alcohol bij gebruik van dit middel. Alcohol versterkt namelijk de erectieproblemen.

Wees u er ook van bewust dat dit medicijn enkel werkt als u seksueel opgewonden bent. Alleen dan zal het de erectie verbeteren en deze langer laten duren.

Bij gebruik van Tadalafil kan u last krijgen van volgende bijwerkingen: hoofdpijn, spierpijn, roodheid in het gezicht, constipatie en een verstopte neus. Zelden kan u maagpijn hebben, duizelig en misselijk zijn, gezichtsverlies lijden, moeten overgeven en hartkloppingen krijgen.

Tadalafil kopen

Waar kan ik Tadalafil kopen? Tadalafil kopen in Nederland kan enkel met een recept van uw huisarts. Met een recept kan u bijvoorbeeld Tadalafil 5 mg kopen bij de apotheek. Indien u echter niet veel zin heeft om deze problemen met uw arts te bespreken, zou Tadalafil kopen zonder recept ideaal zijn voor u. Dit kan bij Apotheekonline.

Tadalafil online bestellen

Discreet en veilig Tadalafil bestellen kan bij Apotheekonline. U vult een online consult in en een aangesloten arts beoordeelt mogelijke gezondheidsrisico’s. Indien deze er niet zijn, schrijft de arts een online recept voor. U kan nu Tadalafil 10 mg kopen. Ook andere dosissen zijn beschikbaar. We verzenden uw bestelling snel en discreet.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tadalafil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.