Spiriva

v.a. 163,29

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Tiotropium Bromide

Beschrijving

Wat is spiriva?

Spiriva is een medicijn om ademhalingsmoeilijkheden bij bijvoorbeeld astma en COPD te behandelen. Dit middel bevat tiotropium. Verkrijgbaar in een inhalator met capsules van 18 microgram tiotropium.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan spiriva gebruiken bij astma en COPD (chronisch obstructieve longziekte). Deze aandoeningen vernauwen de luchtwegen, waardoor u moeilijk kan ademhalen. Symptomen van een astma-aanval zijn hoesten, kortademig zijn en een piepende ademhaling. Er hoopt zich slijm op in de longen. Dit is ook zo bij COPD. Deze aandoening kan ontstaan door chronisch roken, luchtvervuiling…

Ook hier zal u moeten hoesten, een piepende adem hebben en snel buiten adem zijn bij inspanningen. COPD is een overkoepelende term voor een aantal longziekten. Het kan bijvoorbeeld chronische bronchitis zijn, een emfyseem of een chronische blokkade in de luchtwegen.

Hoe werkt spiriva?

Tiotropium zal de vernauwde luchtwegen terug verwijden. Het gaat de verkramping van de luchtwegen tegen. Dit is mogelijk doordat de stof de werking van acetylcholine tegengaat. Acetylcholine zorgt ervoor dat de spieren rondom de luchtwegen zich aanspannen en samentrekken. Dit gebeurt door tiotropium niet meer, waardoor u terug makkelijker zal kunnen ademen. Dit middel zal ook de hoeveelheid slijm in de longen verminderen.
Spiriva begint een halfuur na inhalatie te werken en werkt vervolgens 24 uur lang.

Hoe effectief is dit medicijn?

Spiriva is effectief om astma-aanvallen en COPD te verminderen.
Bij dagelijks gebruik merkt u een goed effect. U zal minder vaak een benauwd gevoel hebben. Denk eraan dat u dit middel preventief gebruikt,om astma-aanvallen zo veel mogelijk te voorkomen. Om de symptomen van een astma-aanval te verlichten, is het vaak nog nodig om een luchtwegverwijder te gebruiken. Dit is bijvoorbeeld salbutamol of terbutaline.

Mogelijke bijwerkingen: na gebruik van 3 tot 5 weken, kan u een droge mond krijgen. Dit gevoel zal meestal vanzelf verdwijnen. Indien niet, kan u proberen om op kauwgom te kauwen of op een ijsblokje te zuigen. Uw mond zal zo meer speeksel aanmaken.

Spiriva kopen

U kunt hier Spiriva kopen zonder een recept van uw eigen huisarts. U vult een zorgvuldig opgesteld online consult in, en deze zal worden nagekeken door een gekwalificeerde arts. Dat is het enige wat nodig is om dit medicijn veilig en legaal online te bestellen. Na goedkeuring sturen wij uw bestelling namelijk met een snelle 24-uurs levering naar het door u opgegeven adres.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spiriva” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *