Seretide

v.a. 77,45

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Salmeterol / Fluticason
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is seretide?

Seretide is een ontstekingsremmend medicijn dat astma-aanvallen vermindert en de symptomen verlicht. Dit medicijn bevat salmeterol en fluticason. U kan seretide krijgen in inhalator- of diskusvorm.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Seretide kan u gebruiken bij astma en COPD (chronisch obstructieve longziekte). Dit middel zal nieuwe astma-aanvallen voorkomen en de symptomen van een aanval verlichten, mocht deze toch doorbreken. U kan een astma-aanval krijgen door verschillende prikkels: huisstofmijt, huisdieren, pollen… Bij een aanval zal u minder goed kunnen ademen, het benauwd krijgen, moeten hoesten en slijm produceren.

COPD is een overkoepelende term voor longziektes. Indien u COPD heeft, kan u bijvoorbeeld lijden aan chronische bronchitis, emfyseem, chronische obstructie van de luchtwegen. Hierbij ontstaat veel slijm in de luchtwegen. Ook hierdoor kan u het benauwd krijgen en moeilijk ademen.

Hoe werkt seretide?

De werkzame stoffen in seretide zijn: salmeterol en fluticason. Dit maakt van seretide een combinatiemedicijn. Fluticason is een ontstekingsremmer en zal astma-aanvallen voorkomen. Salmeterol is een luchtwegverwijder en zal de symptomen van een mogelijke aanval verlichten.

Indien de luchtwegen geprikkeld worden door één van bovengenoemde prikkels, zal het immuunsysteem een stof vrijgeven die een immuunrespons veroorzaakt. Deze respons kan een astma-aanval tot stand brengen. Fluticason is een corticosteroïde en zal de werking van de stof die het immuunsysteem produceert, tegengaan. Hierdoor zal de astma-aanval niet kunnen doorbreken.

Spoel na inhaleren steeds uw mond met water om heesheid, hoesten, droge mond en keel te voorkomen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Seretide is effectief om astma-aanvallen te verminderen, te voorkomen en de symptomen van mogelijk aanvallen te verlichten. Ook helpt het om de luchtwegen bij COPD te verwijden. Het medicijn werkt effectief, aangezien u 20 minuten na inhaleren u minder benauwd voelt. Dit duurt 12 uur. Bij dagelijks gebruik zal u minder vaak benauwd zijn.

Let op: dit middel is niet geschikt om tijdens een aanval te gebruiken. Het zal de luchtwegen niet snel genoeg kunnen verwijden. Hiervoor dient u een snelwerkende luchtwegverwijder te gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen: droge mond of keel, hoesten, heesheid, trillende handen, hartkloppingen. Deze bijwerkingen verdwijnen doorgaans 2 uur na inhalatie. Indien niet, raadpleeg dan uw arts.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Seretide kopen

Seretide kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Seretide? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Seretide te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Seretide online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Seretide bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Seretide te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Seretide kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.