Seretide

v.a. 77,45

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Salmeterol / Fluticason

Beschrijving

Wat is seretide?

Seretide is een ontstekingsremmend medicijn dat astma-aanvallen vermindert en de symptomen verlicht. Dit medicijn bevat salmeterol en fluticason. U kan seretide krijgen in inhalator- of diskusvorm.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Seretide kan u gebruiken bij astma en COPD (chronisch obstructieve longziekte). Dit middel zal nieuwe astma-aanvallen voorkomen en de symptomen van een aanval verlichten, mocht deze toch doorbreken. U kan een astma-aanval krijgen door verschillende prikkels: huisstofmijt, huisdieren, pollen… Bij een aanval zal u minder goed kunnen ademen, het benauwd krijgen, moeten hoesten en slijm produceren.

COPD is een overkoepelende term voor longziektes. Indien u COPD heeft, kan u bijvoorbeeld lijden aan chronische bronchitis, emfyseem, chronische obstructie van de luchtwegen. Hierbij ontstaat veel slijm in de luchtwegen. Ook hierdoor kan u het benauwd krijgen en moeilijk ademen.

Hoe werkt seretide?

De werkzame stoffen in seretide zijn: salmeterol en fluticason. Dit maakt van seretide een combinatiemedicijn. Fluticason is een ontstekingsremmer en zal astma-aanvallen voorkomen. Salmeterol is een luchtwegverwijder en zal de symptomen van een mogelijke aanval verlichten.

Indien de luchtwegen geprikkeld worden door één van bovengenoemde prikkels, zal het immuunsysteem een stof vrijgeven die een immuunrespons veroorzaakt. Deze respons kan een astma-aanval tot stand brengen. Fluticason is een corticosteroïde en zal de werking van de stof die het immuunsysteem produceert, tegengaan. Hierdoor zal de astma-aanval niet kunnen doorbreken.

Spoel na inhaleren steeds uw mond met water om heesheid, hoesten, droge mond en keel te voorkomen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Seretide is effectief om astma-aanvallen te verminderen, te voorkomen en de symptomen van mogelijk aanvallen te verlichten. Ook helpt het om de luchtwegen bij COPD te verwijden. Het medicijn werkt effectief, aangezien u 20 minuten na inhaleren u minder benauwd voelt. Dit duurt 12 uur. Bij dagelijks gebruik zal u minder vaak benauwd zijn.

Let op: dit middel is niet geschikt om tijdens een aanval te gebruiken. Het zal de luchtwegen niet snel genoeg kunnen verwijden. Hiervoor dient u een snelwerkende luchtwegverwijder te gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen: droge mond of keel, hoesten, heesheid, trillende handen, hartkloppingen. Deze bijwerkingen verdwijnen doorgaans 2 uur na inhalatie. Indien niet, raadpleeg dan uw arts.

Seretide kopen

Seretide kopen zonder recept doet u bij Apotheekonline.net! U hoeft niet langs uw huisarts en apotheek om dit medicijn veilig, snel en legaal in huis te halen. Het enige wat u hoeft te doen is een online consult naar waarheid in te vullen. Deze zal worden beoordeeld door een aangesloten arts. Na goedkeuring van de arts kunnen wij uw bestelling snel en zorgvuldig naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Seretide” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *