Scopoderm

v.a. 57,79

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Scopolamine
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Scopoderm?

Scopoderm is een pleister met werkzame stof scopolamine om reisziekte tegen te gaan.

U kan Scopoderm kopen als pleisters met 1,5 mg scopolamine.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Scopoderm wordt gebruikt om reisziekte tegen te gaan. Bij reisziekte zal u zich misselijk voelen. Dit komt doordat je ogen beweging waarnemen tijdens het rijden, maar je lichaam zelf is niet in beweging. Hierdoor geraakt het evenwichtsorgaan in het oor in de war. Het lichaam stuurt vervolgens op zijn beurt een signaal naar het braakcentrum van de hersenen. Hierop zal de maag samentrekken en moet u overgeven. Dit geneesmiddel werkt tot 3 dagen en is zo dus ideaal voor mensen die een lange reis maken met veel transport (bijvoorbeeld een bootreis).

Hoe werkt Scopoderm?

De werkzame stof, scopolamine, remt de acetylcholinereceptoren in de hersenen. Hierdoor zullen de hersenen de verwarrende signalen niet meer interpreteren. Zo sturen de hersenen geen signaal naar de maag om samen te trekken en zal u niet moeten overgeven.

Gebruik

  • Kleef de pleister 5 à 6 uur voor uw reis.
  • Kleef hem net achter je oor (droge en schone huid).
  • Was uw handen na aanbrengen.
  • Werkt tot 3 dagen.
  • Douchen en zwemmen vormen geen probleem.

Hoe effectief is dit medicijn?

Scopoderm is effectief om reisziekte te behandelen. De pleister is ideaal voor mensen die niet graag tabletten innemen. Dit geneesmiddel werkt ongeveer 3 dagen. Om te voorkomen dat u ziek wordt tijdens het reizen, kan u ook volgende zaken proberen: muziek luisteren, beweeg zo weinig mogelijk, kijk naar de horizon… Als dit onvoldoende helpt, kan u bij uw volgende trip kiezen voor deze pleister.

Mogelijke bijwerkingen: droge mond, hoofdpijn, misselijk zijn, slaperig zijn, irritatie van de huid en oogleden. Lees aandachtig de bijsluiter voor een volledige opsomming.

Let op: u kan slaperig worden van de medicatie. Gebruik deze pleister dus niet indien u zelf met de auto moet rijden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Scopoderm kopen

Scopoderm kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Scopoderm? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Scopoderm te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Scopoderm online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Scopoderm bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Scopoderm te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Scopoderm kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.