Rozex

v.a. 75,20

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Metronidazol
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Rozex?

Rozex is een zalf op basis van metronidazol. Metronidazol is een antibioticum dat bacteriën en amoeben bestrijdt. Rozex bestaat in gel- en crèmevorm.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Men gebruikt Rozex bij rosacea. Rosacea is een huidaandoening waarbij je felrode plekken, bultjes en puistjes in het gezicht krijgt. Raadpleeg steeds een arts om de behandeling op te starten. Ook kan je dit medicijn gebruiken om de geur van sterk ruikende huidwonden te verminderen.

Hoe werkt Rozex?

In geval van rosacea breng je de zalf in een dunne laag aan op de huid. Belangrijk is om eerst de huid te reinigen met lauw water en vervolgens droog te deppen. Let op: vermijd contact met ogen, mond en neus en was steeds uw handen na aanbrengen.

Gebruik je dit medicijn om de geur van een wonde weg te nemen, dan spoel je de wond eerst schoon met een fysiologische zoutoplossing of leidingwater. Zorg dat de oude gellaag volledig afgespoeld is. Breng een nieuwe laag gel aan en wind de wonde af met een steriel verband.

Indien u de gel twee maal per dag gebruikt, breng deze dan ’s ochtends en ’s avonds aan op de huid. Indien u 3 keer per dag smeert, doet u dit best ’s morgens, ’s middags en ’s avonds. Vergat u om te smeren? Smeer dan van zodra u hieraan denkt. Doe dit niet indien het bijna tijd is voor de volgende smeerbeurt. Smeer in geen geval een dubbele laag van het product. Dit zal niet helpen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Indien u Rozex gebruikt om Rosacea te bestrijden, zullen de roodheid en puistjes binnen enkele weken verdwijnen.

Smeert u dit medicijn op een sterk ruikende huidwonde, dan zal de geur binnen een paar uur verminderen.

Het is belangrijk om de huid na behandeling weg van direct zonlicht of ander UV-licht te houden. UV-licht belemmert echter de werking van Rozex. Rozex heeft geen wisselwerking met andere medicijnen. Je kan de crème dus gerust gebruiken in combinatie met een ander medicijn.

Mogelijk krijgt u lichte huidirritatie van de zalf. Deze trekt vanzelf weg. Raadpleeg uw arts indien dit niet zo is. In uitzonderlijke gevallen kan u een metaalsmaak proeven en misselijk worden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Rozex kopen

Rozex kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Rozex? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Rozex te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Rozex online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Rozex bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Rozex te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Rozex kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.