Ramipril

41,45

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Ramipril
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Ramipril?

Ramipril is een medicijn met ACE-remmers om de bloeddruk te verlagen.
Er zijn capsules van 1.25, 2.5, 5 en 10 mg.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Ramipril bij een te hoge bloeddruk. Deze medicatie zal uw bloeddruk verlagen. U heeft meer kans dat u deze aandoening krijgt indien u ouder bent dan 65, veel alcohol drinkt, rookt en of weinig beweegt.

Hoe werkt Ramipril?

Het lichaam zet de stof angiotensine om naar angiotensine II. Angiotensine II zal de bloedvaten vernauwen, waardoor de bloeddruk hoger wordt. Ramipril heeft ACE-remmers die voorkomen dat deze omzetting van stoffen gebeurt. Zo zal uw bloeddruk dalen.

Gebruik

1 pil per dag. Neem de dosis elke dag op een vast tijdstip. Zo kan u geen pil vergeten. Neem de capsules in met water, zonder hierop te kauwen. Maximaal toegestane dosis per dag is 10 mg.

Hoe effectief is dit medicijn?

Ramipril is effectief om uw bloeddruk te verlagen. Indien een lage dosering niet voldoende aanslaat, is het aan te raden om een hogere dosering in te nemen.

Hoe ouder u wordt, hoe meer kans u heeft op een te hoge bloeddruk (65 +). Maar liefst 30 procent van de volwassen bevolking, kampt met deze aandoening. Dit is 1 op 3 à 4 volwassenen. Indien u daarbovenop weinig lichaamsbeweging heeft, veel alcohol drinkt, rookt en veel zout eet, heeft u meer kans dat uw bloeddruk te hoog wordt.

Het is heel belangrijk om de aandoening te behandelen, aangezien een te hoge bloeddruk kan leiden tot hart- en vaatziekten en een beroerte.

Mogelijke bijwerkingen: duizeligheid, hoofdpijn, diarree, jeuk, zweten, brandend maagzuur, constipatie, koorts, pijnlijke gewrichten, verlaagd libido, slapeloos zijn, depressie… Ook verminderd zicht en gehoor, opzwellen van de tong, vlekken op de huid, verward zijn, beven en een zwak gevoel zijn uitzonderlijk mogelijk.

Combineer Rampipril niet met volgende geneesmiddelen: pijnstillers, antidiabetica (bijvoorbeeld insuline), medicijnen voor kanker (chemotherapie), andere medicatie voor een te hoge of te lage bloeddruk…

Drink verder geen alcohol. Alcohol verhoogt de kans op bijwerkingen.
Gebruik het medicijn niet tijdens uw zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Ramipril kopen

Ramipril kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Ramipril? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Ramipril te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Ramipril online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Ramipril bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Ramipril te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Ramipril kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.