Qlaira

v.a. 100,45

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Estradiol /​ dienogest
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Qlaira?

Qlaira is een gecombineerde anticonceptiepil met volgende kunstmatige hormonen: estradiol en diënogest. Deze hormonen hebben eenzelfde werking als oestrogeen en progestageen. Elke kleur pil heeft een andere samenstelling. Een strip telt 28 pillen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Qlaira kan u gebruiken om te voorkomen dat u zwanger wordt. Verder is het mogelijk om de menstruatie uit te stellen met deze pil en menstruatieklachten te verlichten.

Hoe werkt Qlaira?

Estradiol fungeert als oestrogeen en diënogest als progesteron. Oestrogeen staat in voor de afscheiding van het baarmoederslijmvlies en progesteron regelt de ovulatie. Daar de aanwezigheid van deze hormonen, denkt het lichaam dat de eisprong reeds plaatsvond. Zo zal er geen rijpe eicel worden afgestoten en zal het baarmoederslijmvlies niet dikker worden. De hormonen zorgen er ook voor dat de slijmprop rond de cervix dikker wordt. Hierdoor kunnen spermacellen minder gemakkelijk binnendringen.

Gebruik:

  • 2 dagen: donkergele pil
  • 5 dagen: middelrode pil
  • 17 dagen: lichtgele pil
  • 2 dagen: donkerrode pil
  • 2 dagen: witte pil

Kleef de dagensticker op de pilstrip om goed te weten welke pil je wanneer moet innemen. Gedurende de laatste dagen zal u een ontstekingsbloeding krijgen. Het is mogelijk dat deze bloeding nog niet volledig stopte bij de start van een nieuwe strip. Dit kan geen kwaad.

Start met de pil voor de eerste keer op de eerste dag van uw menstruatie, dan bent u meteen beschermt. Start u later, dan dient u gedurende 7 dagen een bijkomend voorbehoedsmiddel te gebruiken.

Hoe effectief is dit medicijn?

Qlaira is voor 99% effectief om vrouwen tegen zwangerschap te beschermen. De pil combineren met een ander voorbehoedsmiddel, bijvoorbeeld een condoom, is mogelijk.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, misselijk zijn, buikpijn, gevoelige of pijnlijke borsten, toename in gewicht. U kan ook sneller geïrriteerd zijn of een depressie krijgen (binnen de 6 maanden merkbaar).

Contacteer bij volgende bijwerkingen onmiddellijk een arts: allergische reactie (gezicht en lippen zwellen), symptomen van borstkanker (pijnlijke borst, knobbeltje in borst, veranderen van tepel), bloedstolsel (opgezwollen been).

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Qlaira kopen

Qlaira kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Qlaira? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Qlaira te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Qlaira online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Qlaira bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Qlaira te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Qlaira kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.