Qlaira

v.a. 100,45

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Estradiol /​ dienogest
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Qlaira?

Qlaira is een gecombineerde anticonceptiepil met volgende kunstmatige hormonen: estradiol en diënogest. Deze hormonen hebben eenzelfde werking als oestrogeen en progestageen. Elke kleur pil heeft een andere samenstelling. Een strip telt 28 pillen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Qlaira kan u gebruiken om te voorkomen dat u zwanger wordt. Verder is het mogelijk om de menstruatie uit te stellen met deze pil en menstruatieklachten te verlichten.

Hoe werkt Qlaira?

Estradiol fungeert als oestrogeen en diënogest als progesteron. Oestrogeen staat in voor de afscheiding van het baarmoederslijmvlies en progesteron regelt de ovulatie. Daar de aanwezigheid van deze hormonen, denkt het lichaam dat de eisprong reeds plaatsvond. Zo zal er geen rijpe eicel worden afgestoten en zal het baarmoederslijmvlies niet dikker worden. De hormonen zorgen er ook voor dat de slijmprop rond de cervix dikker wordt. Hierdoor kunnen spermacellen minder gemakkelijk binnendringen.

Gebruik:

  • 2 dagen: donkergele pil
  • 5 dagen: middelrode pil
  • 17 dagen: lichtgele pil
  • 2 dagen: donkerrode pil
  • 2 dagen: witte pil

Kleef de dagensticker op de pilstrip om goed te weten welke pil je wanneer moet innemen. Gedurende de laatste dagen zal u een ontstekingsbloeding krijgen. Het is mogelijk dat deze bloeding nog niet volledig stopte bij de start van een nieuwe strip. Dit kan geen kwaad.

Start met de pil voor de eerste keer op de eerste dag van uw menstruatie, dan bent u meteen beschermt. Start u later, dan dient u gedurende 7 dagen een bijkomend voorbehoedsmiddel te gebruiken.

Hoe effectief is dit medicijn?

Qlaira is voor 99% effectief om vrouwen tegen zwangerschap te beschermen. De pil combineren met een ander voorbehoedsmiddel, bijvoorbeeld een condoom, is mogelijk.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, misselijk zijn, buikpijn, gevoelige of pijnlijke borsten, toename in gewicht. U kan ook sneller geïrriteerd zijn of een depressie krijgen (binnen de 6 maanden merkbaar).

Contacteer bij volgende bijwerkingen onmiddellijk een arts: allergische reactie (gezicht en lippen zwellen), symptomen van borstkanker (pijnlijke borst, knobbeltje in borst, veranderen van tepel), bloedstolsel (opgezwollen been).

Qlaira kopen

U wilt graag online Qlaira kopen? Bij ons is het mogelijk om deze anticonceptiepil te bestellen zonder hiervoor een recept van uw eigen huisarts nodig te hebben. U selecteert voor hoeveel maanden u deze pil wenst te ontvangen en vult hierna een online consult in. Deze zal worden beoordeeld door een aangesloten arts. Indien de arts geen mogelijke risico’s voor u ziet om Qlaira te gebruiken, zal de arts een recept voor u uitschrijven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en zorgvuldig naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Qlaira” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.