Proscar

77,45

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Finasteride
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Proscar?

Proscar is een medicijn dat helpt tegen klachten als vaak moeten plassen bij mannen met een vergrote prostaat. Tevens verbetert het de doorstroming van urine door de plasbuis. Als het medicijn in een lage dosering wordt voorgeschreven, gaan er vaak ook weer haren groeien op kale plekken bij mannen. Proscar vermindert zo de werking van testosteron op haargroei.In een hoge dosering van 5 mg schrijven artsen het middel soms voor bij vrouwen met een overmatige haargroei. U kunt Porscar verkrijgen in tabletvorm. De tabletten hebben verschillende doseringen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Proscar bevat de werkzame stof finasteride. Deze stof behoort tot de anti-androgenen. De stof finasteride doet de werking van het geslachtshormoon testosteron afnemen. Proscar helpt bij de afremming van de prostaat die steeds groter wordt. De verdere vergroting wordt bij gebruik van dit medicijn tegengegaan. Als het middel voor langere tijd wordt gebruikt, wordt de vergrote prostaat in de meeste gevallen kleiner.

Hoe werkt Proscar?

De werkzame stof finasteride is een enzym-remmer die wordt ingezet bij mannen die last hebben van een goedaardige prostaatvergroting. Het middel zorgt voor zowel verkleining van de prostaat als verlichting van urinewegproblemen. Proscar vermindert ook de kans dat u plotseling niet meer kunt plassen en u daarom geopereerd zou moeten worden.

Gebruik

  • De dosering is 1 tablet per dag. u kunt dit tablet met of zonder voedsel innemen.
  • Het medicijn moet u langdurig blijven gebruiken om de werking ervan te kunnen effectueren.
  • Uw arts kan gelijktijdig een ander medicijn voorschrijven om de prostaatvergroting beter te kunnen controleren.

Als u naast Prooscar nog andere medicijnen gebruikt, overleg dan met uw behandelend arts of apotheker. Dat geldt ook als u in de toekomst nog andere medicijnen gaat gebruiken.

Hoe effectief is dit medicijn?

Proscar is effectief bij mannen met een vergrote prostaat en urinewegklachten. Ook is het middel effectief bij vrouwen met een overmate haargroei. Het middel wordt dan wel voorgeschreven in een hoge dosering. Het is belangrijk dat u dit middel langdurig gebruikt omdat Proscar dan goed werkt tegen uw klachten. Het heeft immers lange tijd geduurd voordat de prostaat zo groot gegroeid is dat deze uw klachten veroorzaakte.

Zoals bij elk medicijn, kan ook Proscar bijwerkingen hebben. Heeft u last van bijwerkingen meldt deze dan bij uw behandelend arts of apotheker. Treed in contact met uw arts als u last krijgt van: zwelling van uw keel, tong of gezicht. Dat geldt ook als u slikproblemen krijgt, last heeft van jeuk en bultjes en als u moeite krijgt met ademhalen. Stop dan ook met het gebruik van Proscar. Als u veranderingen merkt in het borstweefsel zoals knobbeltjes of pijn, moet u dat ook meteen melden. Er kan dan sprake zijn van een ernstige ziekte.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Proscar kopen

Proscar kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Proscar? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Proscar te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Proscar online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Proscar bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Proscar te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Proscar kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.