Propecia

v.a. 102,95

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Finasteride

Beschrijving

Wat is Propecia?

Propecia is een medicijn met finasteride. Dit is een 5-alfa-reductaseremmer en zal kaalheid, plasproblemen en ongewenste haargroei bij vrouwen behandelen. Te krijgen in tabletten van 1 mg.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit medicijn om kaalheid, plasproblemen en ongewenste haargroei bij vrouwen te behandelen. Mannen worden kaal doordat het lichaam testosteron omzet in dihydrotestosteron. Dit met behulp van het enzym 5-alfa-reductase. Hierdoor verdunt het haar op de hoofdhuid of zal de haargrens terugtrekken.

Plasproblemen ontstaan doordat de prostaatklier vergroot en zo op de urineblaas drukt. Deze vergroting gebeurt door dihydrotestosteron.

Testosteron kan bij vrouwen zorgen voor overmatige haargroei op kin, wangen, bovenlip, bovenbeen en borst. Dit is vaak ongewenst en kan u behandelen met dit middel.

Hoe werkt Propecia?

Finasteride zal de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron tegengaan. Dit doet de stof door de werking van het enzym 5-alfa-reductase te remmen. Zo zal er minder dihydrotestosteron in het lichaam zijn en zal het haar niet langer verdunnen.

Bij plasproblemen zal finasteride er ook voor zorgen dat er minder dihydrotestosteron geproduceerd wordt. Hierdoor zal de prostaat verkleinen en niet meer drukken op de urineblaas. U zal terug normaal kunnen plassen.

Vrouwen kunnen dit medicijn nemen om ongewenste haargroei tegen te gaan. Finasteride zal de werking van testosteron in het lichaam tegengaan. Zo zal de ongewenste haargroei geleidelijk aan afnemen.

Gebruik

  • Plasproblemen: 2 tot 6 maanden gebruiken. 1 tablet per dag.
  • Kaalheid: 3 tot 6 maanden gebruiken. 1 dosis per dag.
  • Ongewenste haargroei bij vrouwen: na enkele maanden stopt de ongewenste haargroei. 1 tablet per dag.

Hoe effectief is dit medicijn?

Propecia is effectief om haaruitval, plasproblemen en ongewenste haargroei bij vrouwen te behandelen. Maar liefst 9 op de 10 mannen met kaalheid merken een verbetering. Het is belangrijk om de kuur volledig uit te nemen. U zal pas na enige tijd resultaat merken.

Bijwerkingen: impotentie, depressie, verlaagd libido, leveraandoeningen…
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Alcohol drinken in combinatie met dit medicijn is toegestaan.

Combineer dit medicijn ook niet met andere mannelijke hormonen en medicatie tegen hiv en hepatitis C.

Propecia kopen

Als u niet langs uw eigen huisarts wilt of kan om wat voor reden dan ook… Dan kunt u hier bij ons veilig en legaal online Propecia kopen zonder recept. Bij ons is dit medicijn uiteraard ook receptplichtig, maar door middel van een online consult wordt dit opgelost. Een aangesloten arts zal uw aanvraag namelijk beoordelen op mogelijke gezondheidsrisico’s. Mocht dit niet het geval zijn, schrijft deze arts een recept voor u uit. Hierna zijn wij in staat uw bestelling snel en discreet naar u toe te sturen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Propecia” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *