Propecia

v.a. 102,95

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Finasteride
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Propecia?

Propecia is een medicijn met finasteride. Dit is een 5-alfa-reductaseremmer en zal kaalheid, plasproblemen en ongewenste haargroei bij vrouwen behandelen. Te krijgen in tabletten van 1 mg.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit medicijn om kaalheid, plasproblemen en ongewenste haargroei bij vrouwen te behandelen. Mannen worden kaal doordat het lichaam testosteron omzet in dihydrotestosteron. Dit met behulp van het enzym 5-alfa-reductase. Hierdoor verdunt het haar op de hoofdhuid of zal de haargrens terugtrekken.

Plasproblemen ontstaan doordat de prostaatklier vergroot en zo op de urineblaas drukt. Deze vergroting gebeurt door dihydrotestosteron.

Testosteron kan bij vrouwen zorgen voor overmatige haargroei op kin, wangen, bovenlip, bovenbeen en borst. Dit is vaak ongewenst en kan u behandelen met dit middel.

Hoe werkt Propecia?

Finasteride zal de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron tegengaan. Dit doet de stof door de werking van het enzym 5-alfa-reductase te remmen. Zo zal er minder dihydrotestosteron in het lichaam zijn en zal het haar niet langer verdunnen.

Bij plasproblemen zal finasteride er ook voor zorgen dat er minder dihydrotestosteron geproduceerd wordt. Hierdoor zal de prostaat verkleinen en niet meer drukken op de urineblaas. U zal terug normaal kunnen plassen.

Vrouwen kunnen dit medicijn nemen om ongewenste haargroei tegen te gaan. Finasteride zal de werking van testosteron in het lichaam tegengaan. Zo zal de ongewenste haargroei geleidelijk aan afnemen.

Gebruik

  • Plasproblemen: 2 tot 6 maanden gebruiken. 1 tablet per dag.
  • Kaalheid: 3 tot 6 maanden gebruiken. 1 dosis per dag.
  • Ongewenste haargroei bij vrouwen: na enkele maanden stopt de ongewenste haargroei. 1 tablet per dag.

Hoe effectief is dit medicijn?

Propecia is effectief om haaruitval, plasproblemen en ongewenste haargroei bij vrouwen te behandelen. Maar liefst 9 op de 10 mannen met kaalheid merken een verbetering. Het is belangrijk om de kuur volledig uit te nemen. U zal pas na enige tijd resultaat merken.

Bijwerkingen: impotentie, depressie, verlaagd libido, leveraandoeningen…
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Alcohol drinken in combinatie met dit medicijn is toegestaan.

Combineer dit medicijn ook niet met andere mannelijke hormonen en medicatie tegen hiv en hepatitis C.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Propecia kopen

Propecia kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Propecia? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Propecia te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Propecia online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Propecia bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Propecia te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Propecia kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.