Progynova

v.a. 106,20

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Estradiol

Beschrijving

Wat is progynova?

U gebruikt dit middel als vrouw tijdens de menopauze. Het medicijn bevat estradiol, een primaire vorm van oestrogeen. Progynova is beschikbaar in pleisters van 3,8 en 7,6 mg estradiol of tabletten. De pleisters geven deze stof geleidelijk vrij gedurende de hele dag. De pleisters met 3,8 mg estradiol geven 50 microgram per 24 uur vrij en de pleisters van 7,6 mg estradiol geven 100 microgram per 24 uur vrij.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Progynova is een middel om de overgangsklachten bij vrouwen te verminderen. De overgang is een proces in het lichaam waarbij de eierstokken geen eicellen meer produceren. Hierdoor wordt de vrouw niet meer maandelijks ongesteld en zal de menstruatie eerst onregelmatig plaatsvinden om vervolgens te stoppen. De hoeveelheid oestrogeen neemt geleidelijk aan af in het lichaam. Hierdoor kan u ook psychologische en fysieke klachten krijgen. Dit gebeurt meestal tussen een leeftijd van 44 en 55 jaar.
Mogelijke klachten kunnen zijn: opvliegers (warm en koortsig gevoel), hartkloppingen, stemmingswisselingen, stijve gewrichten, stijve spieren en moeite met slapen.

Hoe werkt progynova?

Progynova bevat estradiol. Dit is een primaire vorm van oestrogeen. Tijdens de menopauze daalt het oestrogeengehalte in het lichaam. Dit gaat heel plots, waardoor verschillende klachten ontstaan. Dit middel vult deze tekorten gedeeltelijk aan, waardoor de klachten zullen verminderen.

LET OP: gebruik dit medicijn alleen indien u geen baarmoeder meer heeft. Het middel kan namelijk een toenemende groei van het baarmoederslijmvlies veroorzaken. Dit kan baarmoederkanker veroorzaken.
Indien u wel nog een baarmoeder heeft, moet u dit medicijn combineren met een middel dat progestageen bevat. Progestageen zal voorkomen dat het baarmoederslijmvlies meer zal groeien.

Hoe effectief is dit medicijn?

Progynova is effectief om overgangsklachten te behandelen. De symptomen: stijve gewrichten, stemmingswisselingen, moeilijk slapen… zullen verminderen bij gebruik van dit middel.

Vrouwen kunnen veel last hebben van deze klachten. Dit kan een psychologische en een fysieke impact hebben op hun leven. In dit geval is het aan te raden om medicatie te nemen. In functie van hun welbevinden.

Mogelijke bijwerkingen: pijnlijke of gevoelige borsten, onregelmatige doorbraakbloedingen, hoofdpijn, winderigheid, duizelig zijn, huiduitslag…

Progynova kopen

Online Progynova kopen zonder recept is hier mogelijk. U hoeft dus niet langs uw huisarts en apotheek om dit medicijn in huis te halen. Dit gaat allemaal op een veilige en legale manier doordat wij met een online consult werken. Deze zal worden nagekeken door een aangesloten arts. Als er geen risico’s voor u zijn om dit medicijn te gebruiken, zal deze arts een online recept voor u uitschrijven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en zorgvuldig naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Progynova” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *