Primolut N

52,39

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Norethisteron
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Primolut N?

Primolut N bevat de werkzame stof norethisteron. Dit is een vrouwelijk geslachtshormoon met een gelijkaardige werking als progesteron, het vrouwelijk hormoon dat de vruchtbaarheid regelt. Dit middel wordt gebruikt bij abnormaal vaginaal bloedverlies, menstruatieklachten of stoornissen tijdens de menstruatiecyclus. U kan Primolut N kopen in een reeks van 30 tabletten met elk 5 mg norethisteron.

Waar wordt Primolut N voor gebruikt?

Gebruik Primolut N bij abnormaal vaginaal bloedverlies, endometriose (wildgroei baarmoederslijmvlies) of menstruatieproblemen: stoornis van de menstruatiecyclus (bijvoorbeeld uitblijven van de menstruatie of onregelmatige bloedingen), uistellen van de menstruatie en overgangsklachten. U kan Primolut N verder gebruiken bij menstruatieklachten, zoals pijnlijke steken in de buik en krampen. Dit middel zal de pijn verzachten.

Hoe werkt Primolut N?

Het progesteronhormoon zal in samenwerking met oestrogeen opgebouwd baarmoederslijmvlies afstoten. Zo zal bijvoorbeeld bij endometriose wildgroeiend baarmoederslijmvlies op plaatsen buiten de baarmoeder, worden afgebroken.  Bij menstruatiepijn, werkt Primolut als volgt: voordat de opbouw van het baarmoederslijmvlies begint, zal de hoeveelheid progesteron in het lichaam afnemen. Door Primolut N bij te nemen, verhoogt de hoeveelheid en geeft het lichaam aan dat de opbouw en het afstoten van slijmvlies niet nodig is. Hierdoor zal de baarmoeder minder samentrekken en zal u minder pijn hebben.

Hoe gebruiken?
Hoeveel en hoe lang u Primolut N moet innemen, is afhankelijk van waarvoor u dit middel gebruikt. Raadpleeg een arts voor een juiste frequentie. Neem dit middel steeds in op vaste tijdstippen. Zo heeft u minder kans om een dosis te vergeten. Doe dit bijvoorbeeld ’s ochtends na het opstaan of ’s avonds voor het slapengaan.

Continu gebruik: neem elke dag één of 2 dosissen.
Cyclisch gebruik: neem tijdens een bepaalde periode van de menstruatiecyclus een of meer dosissen per dag.

Hoe effectief is Primolut N?

Primolut N is effectief om menstruatiestoornissen – en klachten, endometriose en overgangsklachten te behandelen. Dit middel werkt alleen effectief als u het op de aangewezen tijdstippen inneemt. Voorzie hier daarom een vast moment voor.
U kan dit middel gebruiken in combinatie met andere medicijnen, alcohol en u mag autorijden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Primolut N kopen

Primolut N kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Primolut N? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Primolut N te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Primolut N online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Primolut N bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Primolut N te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Primolut N kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.