Priligy

v.a. 75,29

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Dapoxetine

Beschrijving

Wat is Priligy?

Priligy is een generisch geneesmiddel om een vroegtijdige zaadlozing bij mannen te behandelen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Dit medicijn wordt gebruikt bij een vroegtijdige zaadlozing bij zowel jonge als oudere mannen.

Hoe werkt Priligy?

Één van de verkrijgbare geneesmiddelen tegen vroegtijdige ejaculatie bij mannen is Priligy met Dapoxetine als actief bestanddeel. Deze stof zorgt voor langere en betere seks zonder onmiddellijk tot een zaadlozing te komen. Maar wat is Dapoxetine nou precies? Dapoxetine hoort tot de dezelfde groep van stoffen als de hormonen die de heropname van het serotonine of het gelukshormoon afremmen. We maken deze stoffen zelf aan. Ze zorgen voor een goed en gelukzalig gevoel en versterken uw emoties.

Mannen die te snel tot een zaadlozing komen hebben het daar namelijk moeilijk mee. Dat is het gevolg van de grote hoeveelheid prikkels die ze tijdens een vrijpartij ervaren. Door de extra aanmaak van deze gelukshormonen te vertragen is het mogelijk om gevoelens die tot een vroegtijdige zaadlozing kunnen leiden zo lang mogelijk te vertragen. Daarnaast zorgt de werkzame stof Dapoxetine in Priligy er voor dat we meer controle krijgen over onze zaadlozing. U krijgt het gevoel dat u uw zaadlozing zo lang kunt uitstellen als u zelf wilt. Meer, het moment dat u samen met uw partner wilt klaarkomen kiest u ook gewoonweg zelf.

U neemt Priligy bij voorkeur met een groot glas water en dit tussen één en drie uur voor u seks hebt. Neem nooit meer dan één pil per dag, maximaal drie per week en zeker niet dagelijks. Eet bij voorkeur ook geen zware maaltijd voor u deze pil slikt. Een lichte maaltijd verhoogt de efficiëntie van Priligy. Wat de beste tijd voor het slikken van Priligy is hangt van meerdere factoren af, bijvoorbeeld van uw lichaamsgewicht. Hoe zwaarder u weegt hoe meer tijd u nodig hebt dan iemand die minder weegt. De hoeveelheid alcohol die u de avond tevoren heeft gedronken speelt daarbij ook een belangrijke rol. Hoe meer alcohol u dronk hoe minder efficiënt Priligy werkt.

Hoe effectief is dit medicijn?

Als u zich aan de voorschriften houdt is Priligy een effectief geneesmiddel om vroegtijdige zaadlozingen bij mannen te voorkomen.

Priligy kopen?

Als u liever niet langs uw eigen huisarts gaat om aan dit medicijn te komen tegen vroegtijdig klaarkomen, kunt u bij ons veilig en legaal online Priligy kopen zonder recept. Uiteraard is het bij ons ook een receptplichtig middel, maar wij vervangen het recept van uw huisarts met een online recept van een aangesloten arts. Deze arts zal namelijk uw online consult beoordelen en hierna een recept voor u uitschrijven als er geen mogelijke gezondheidsrisico’s voor u zijn. Hierna kunnen wij uw bestelling discreet en snel naar u toe sturen.

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Priligy” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *