Priligy

v.a. 75,29

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Dapoxetine
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Priligy?

Priligy is een generisch geneesmiddel om een vroegtijdige zaadlozing bij mannen te behandelen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Dit medicijn wordt gebruikt bij een vroegtijdige zaadlozing bij zowel jonge als oudere mannen.

Hoe werkt Priligy?

Één van de verkrijgbare geneesmiddelen tegen vroegtijdige ejaculatie bij mannen is Priligy met Dapoxetine als actief bestanddeel. Deze stof zorgt voor langere en betere seks zonder onmiddellijk tot een zaadlozing te komen. Maar wat is Dapoxetine nou precies? Dapoxetine hoort tot de dezelfde groep van stoffen als de hormonen die de heropname van het serotonine of het gelukshormoon afremmen. We maken deze stoffen zelf aan. Ze zorgen voor een goed en gelukzalig gevoel en versterken uw emoties.

Mannen die te snel tot een zaadlozing komen hebben het daar namelijk moeilijk mee. Dat is het gevolg van de grote hoeveelheid prikkels die ze tijdens een vrijpartij ervaren. Door de extra aanmaak van deze gelukshormonen te vertragen is het mogelijk om gevoelens die tot een vroegtijdige zaadlozing kunnen leiden zo lang mogelijk te vertragen. Daarnaast zorgt de werkzame stof Dapoxetine in Priligy er voor dat we meer controle krijgen over onze zaadlozing. U krijgt het gevoel dat u uw zaadlozing zo lang kunt uitstellen als u zelf wilt. Meer, het moment dat u samen met uw partner wilt klaarkomen kiest u ook gewoonweg zelf.

U neemt Priligy bij voorkeur met een groot glas water en dit tussen één en drie uur voor u seks hebt. Neem nooit meer dan één pil per dag, maximaal drie per week en zeker niet dagelijks. Eet bij voorkeur ook geen zware maaltijd voor u deze pil slikt. Een lichte maaltijd verhoogt de efficiëntie van Priligy. Wat de beste tijd voor het slikken van Priligy is hangt van meerdere factoren af, bijvoorbeeld van uw lichaamsgewicht. Hoe zwaarder u weegt hoe meer tijd u nodig hebt dan iemand die minder weegt. De hoeveelheid alcohol die u de avond tevoren heeft gedronken speelt daarbij ook een belangrijke rol. Hoe meer alcohol u dronk hoe minder efficiënt Priligy werkt.

Hoe effectief is dit medicijn?

Als u zich aan de voorschriften houdt is Priligy een effectief geneesmiddel om vroegtijdige zaadlozingen bij mannen te voorkomen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Priligy kopen

Priligy kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Priligy? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Priligy te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Priligy online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Priligy bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Priligy te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Priligy kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.