Pantoprazol

13,50

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Pantoprazol
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Pantoprazol?

Pantoprazol is een middel om maagzuur te verminderen bij bijvoorbeeld brandend maagzuur of maag- en darmzweren. U kan Pantoprazol kopen in dosissen van 20 mg, hier verkrijgbaar, en 40 mg, enkel verkrijgbaar met een doktersvoorschrift.

Waar wordt Pantoprazol voor gebruikt?

Pantoprazol wordt gebruikt om maagzuur te verminderen bij enkele maagproblemen. Zo kan u bijvoorbeeld last hebben van brandend maagzuur. U heeft dan een brandend gevoel in de borst, onaangename smaak in de mond en soms zelfs slikproblemen. Er stroomt maagzuur vanuit de maag terug naar de slokdarm. Dit kan komen doordat de slokdarmsluitspier niet goed werkt, of door druk in de maag. Pantoprazol zal de hoeveelheid maagzuur verminderen, waardoor u ook minder oprispingen zal hebben. Verder kan u dit middel nemen bij maag- en darmzweren. U heeft vaak last van een zeurende pijn in de bovenbuik, voornamelijk ’s nachts of vlak na de maaltijd. Dit komt doordat het slijmvlies van de maag beschadigd is en maagzuur de maagwand kan aantasten. Ook in dit geval kan u Pantoprazol innemen om de hoeveelheid maagzuur te verminderen. Als laatste kan dit middel helpen bij het syndroom van Zollinger-Ellison. Een zeldzame aandoening waarbij de maag overtollig maagzuur aanmaakt.

Hoe werkt Pantoprazol?

Pantoprazol vermindert maagzuur om u, in geval van reflux, minder oprispingen te laten hebben. Bij maagzweren is het maagslijmvlies aangetast. Pantoprazol vermindert de hoeveelheid maagzuur, waardoor het maagslijmvlies tijd heeft om te herstellen. U zal binnen enkele dagen minder last hebben. Het volledig genezen van een maagzweer kan echter 4 à 8 weken duren. Neem Pantoprazol in zolang als nodig. Soms dient u dit middel langdurig te gebruiken om te voorkomen dat de maagproblemen terugkomen. Overleg dit steeds met uw arts.

Inname
Neem de tabletten heel in met wat water, zonder te kauwen.

Hoe effectief is Pantoprazol?

Pantoprazol  is effectief om maagproblemen te verlichten. Dit middel zal de hoeveelheid maagzuur verminderen, waardoor u minder last heeft van brandend maagzuur en maag- en darmzweren sneller genezen. Na enkele dagen merkt u effect.  Weet wel dat het effectief genezen van een maagzweer tot 4 à 8 weken kan duren. Gebruik dit medicijn enkel voor de voorgeschreven periode. Let op: dit middel heeft veel wisselwerkingen met andere medicijnen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Pantoprazol kopen

Pantoprazol kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Pantoprazol? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Pantoprazol te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Pantoprazol online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Pantoprazol bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Pantoprazol te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Pantoprazol kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.