NuvaRing

97,69

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Ethinylestradiol /​ etonogestrel

Beschrijving

Wat is NuvaRing?

Het is een zachte, soepele rubberen ring die je in uw vagina plaatst om ongewenste zwangerschappen te voorkomen. De NuvaRing is zodanig ontworpen dat u deze anticonceptiering niet voelt en dat die er niet zomaar uit kan. Het dragen van de NuvaRing laat zelfs sporten en zwemmen perfect toe. Het is een maandelijkse anticonceptiemethode en dat is juist datgene wat hem zo populair maakt. Vrouwen moeten niet dagelijks aan hun anticonceptie denken. Ze behouden alle controle en met het gebruik van deze anticonceptiering zijn ze zelfs in staat hun menstruatie uit te stellen of te verschuiven.

Waar wordt deze ring voor gebruikt?

NuvaRing wordt gebruikt als anticonceptiemiddel om ongewenste zwangerschappen te voorkomen.

Hoe werkt NuvaRing?

De NuvaRing bevat twee hormonen namelijk etonogestrel en ethinylestradiol. Die twee stoffen komen via uw vagina gelijkmatig in uw bloed terecht. Het niet te onderschatten voordeel daarvan is dat uw lichaam vrij blijft van hormoonpieken. De anticonceptiering bevat de kleinste hoeveelheid oestrogeen, het vrouwelijke geslachtshormoon. Stopt u met de ring dan kunt u onmiddellijk Zwanger worden. De NuvaRing beschermt u tegen ongewenste zwangerschappen op dezelfde manier als de populaire pil.

Plaats de ring in uw vagina en draagt hem drie opeenvolgende weken. Tijdens deze periode geeft de ring continu een lage hoeveelheid van deze hormonen aan uw lichaam. Deze dosering volstaat om uw eisprong te vertragen. Na deze drie weken haalt u de NuvaRing uit uw vagina en gebruikt u een week of maximaal zeven dagen geen ring. Tijdens deze zeven dagen zonder ring wordt u ongesteld.

Het inbrengen en verwijderen van de NuvaRing is makkelijk. Je doet het op dezelfde manier als met een tampon. U plaatst de nuva anticonceptiering met uw handen of met het bijgeleverde apparaatje. De ring neemt makkelijk uw lichaamsvormen aan zodat er weinig of geen problemen ontstaan. Breng maandelijks een nieuwe ring aan. Dat doet u telkens na het beëindigen van uw stopweek waarin u dus geen ring gebruikt. Eén NuvaRing beschermt u een maand tegen zwangerschap. Ook tijdens de week waarin u geen ring draagt bent u beschermd tegen een ongewenste zwangerschap.

Hoe effectief is deze ring?

Als u de anticonceptiering inbrengt zoals het hoort is hij even efficiënt en veilig als alle anderen manieren om ongewenste zwangerschappen te voorkomen. De resultaten van grootschalige onderzoeken leren ons dat jaarlijks negen vrouwen op honderd zwanger worden terwijl ze een ring dragen. Houdt u er rekening mee dat geen enkele anticonceptiemethode 100 procent veilig is. Het gebruik van Sint-janskruid en van sommige geneesmiddelen kunnen de werking van de ring verstoren.

Nuvaring kopen

Nuvaring kopen doet u hier zonder een eigen recept van uw huisarts. U kunt deze anticonceptieringen gewoon veilig, betrouwbaar en legaal online kopen hier. Door middel van een online consult met een aangesloten arts, wordt er een recept voor u uitgeschreven. Hierna zullen het snel en discreet naar uw opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor NuvaRing

  1. Annewil

    Snelle levering en originele NuvaRing, bedankt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *