Nasonex

52,20

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Mometason
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Nasonex?

Nasonex is een neusspray met mometason. Dit is een corticosteroïd (bijnierschorshormoon) dat ontstekingen in de neus remt. U kan dit middel kopen in neussprays met 50 microgram mometason per verstuiving.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Nasonex dient om ontstekingen van het neusslijmvlies te bestrijden. Dit slijmvlies kan ontsteken bij (allergische) rinitis. U kan allergisch reageren op bepaalde prikkels zoals pollen, dierenhaar en huisstofmijt. Uw lichaam zal hierop overgevoelig reageren met een ontstekingsreactie. De neusslijmvliezen zullen opzwellen en u zal last krijgen van: niezen, een verstopte neus, een loopneus, geïrriteerde ogen, keel en neus. Allergische rinitis kan na langdurige ontsteking van de slijmvliezen overgaan in neuspoliepen. Dit zijn kleine zwellingen van het neusslijmvlies.

Hoe werkt Nasonex?

Mometason zorgt ervoor dat het lichaam niet zal reageren met een ontstekingsreactie op de bepaalde prikkels (zie hierboven vermeld). Hierdoor zullen de slijmvliezen van de neus niet ontsteken en zal u geen last (meer) hebben van de bijkomende symptomen. de luchtwegen openen terug en u kan weer goed ademen door de neus.

Gebruik

  • Gebruik Nasonex elke dag 1 keer, 2 maal in beide neusgaten. Indien de symptomen langzaam afnemen, kan u per dag nog 1 keer in plaats van 2 keer in beide neusgaten spuiten.
  • Schud goed voor gebruik van de spray (10 seconden).
  • Denk eraan om steeds met de spuit weg gericht van het midden van de neus te spuiten. Buig hierbij uw hoofd licht naar voor.
  • Adem tijdens het inhaleren in door uw neus en adem vervolgens uit door uw mond.
  • Gebruik Nasonex steeds op hetzelfde tijdstip van de dag.

Hoe effectief is dit medicijn?

Nasonex is effectief om ontstekingen van het neusslijmvlies te behandelen. Dit kan bijvoorbeeld bij (allergische) rinitis, neuspoliepen en hooikoorts. Het kan tot 1 week duren totdat u effect merkt. Stop de behandeling dus niet zomaar omdat u eerst geen verbetering waarneemt. Binnen de maand kan het effect nog verbeteren.
Het is belangrijk om allergische rinitis te behandelen, aangezien deze aandoening kan overgaan in neuspoliepen of een ontsteking van de voorhoofdsholte kan veroorzaken.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, niezen, staar, glaucoom, verandering in smaak of geur.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Nasonex kopen

Nasonex kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Nasonex? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Nasonex te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Nasonex online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Nasonex bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Nasonex te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Nasonex kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.