Nasonex

52,20

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Mometason

Beschrijving

Wat is Nasonex?

Nasonex is een neusspray met mometason. Dit is een corticosteroïd (bijnierschorshormoon) dat ontstekingen in de neus remt. U kan dit middel kopen in neussprays met 50 microgram mometason per verstuiving.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Nasonex dient om ontstekingen van het neusslijmvlies te bestrijden. Dit slijmvlies kan ontsteken bij (allergische) rinitis. U kan allergisch reageren op bepaalde prikkels zoals pollen, dierenhaar en huisstofmijt. Uw lichaam zal hierop overgevoelig reageren met een ontstekingsreactie. De neusslijmvliezen zullen opzwellen en u zal last krijgen van: niezen, een verstopte neus, een loopneus, geïrriteerde ogen, keel en neus. Allergische rinitis kan na langdurige ontsteking van de slijmvliezen overgaan in neuspoliepen. Dit zijn kleine zwellingen van het neusslijmvlies.

Hoe werkt Nasonex?

Mometason zorgt ervoor dat het lichaam niet zal reageren met een ontstekingsreactie op de bepaalde prikkels (zie hierboven vermeld). Hierdoor zullen de slijmvliezen van de neus niet ontsteken en zal u geen last (meer) hebben van de bijkomende symptomen. de luchtwegen openen terug en u kan weer goed ademen door de neus.

Gebruik

  • Gebruik Nasonex elke dag 1 keer, 2 maal in beide neusgaten. Indien de symptomen langzaam afnemen, kan u per dag nog 1 keer in plaats van 2 keer in beide neusgaten spuiten.
  • Schud goed voor gebruik van de spray (10 seconden).
  • Denk eraan om steeds met de spuit weg gericht van het midden van de neus te spuiten. Buig hierbij uw hoofd licht naar voor.
  • Adem tijdens het inhaleren in door uw neus en adem vervolgens uit door uw mond.
  • Gebruik Nasonex steeds op hetzelfde tijdstip van de dag.

Hoe effectief is dit medicijn?

Nasonex is effectief om ontstekingen van het neusslijmvlies te behandelen. Dit kan bijvoorbeeld bij (allergische) rinitis, neuspoliepen en hooikoorts. Het kan tot 1 week duren totdat u effect merkt. Stop de behandeling dus niet zomaar omdat u eerst geen verbetering waarneemt. Binnen de maand kan het effect nog verbeteren.
Het is belangrijk om allergische rinitis te behandelen, aangezien deze aandoening kan overgaan in neuspoliepen of een ontsteking van de voorhoofdsholte kan veroorzaken.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, niezen, staar, glaucoom, verandering in smaak of geur.

Nasonex kopen

Hier kunt u online Nasonex kopen zonder recept. U heeft dus geen recept van uw eigen huisarts nodig om bij ons deze neusspray te kunnen kopen. Wij zorgen namelijk voor een online consult welk door een aangesloten arts zal worden nagekeken. Als deze geen problemen ziet voor u om dit medicijn te gebruiken, zal de arts een online recept voor u uitschrijven. Hierna versturen wij uw bestellen snel naar het door u opgegeven adres.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nasonex” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *