Movicolon

51,50

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Macrogol
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Movicolon?

Movicolon bevat macrogol. Dit is een stof met een laxerende werking. Het medicijn is dus een laxeermiddel. Het medicijn is verkrijgbaar in poedervorm en dient te worden vermengd met water.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan Movicolon gebruiken bij verstopping van de darmen of om het laatste deel van de darm leeg te maken voor de aanvang van een darmonderzoek of darmoperatie. Indien u een vergiftiging opliep, kan men het gebruiken om uw darmen snel leeg te maken.

Hoe werkt Movicolon?

Verstopping van de darm: indien u poeder of drank gebruikt om te verdunnen, doe je dit in een glas water. Roer dit goed en drink op. Drink hierna nog een glas water, zodat de darmen voldoende vocht hebben om goed te werken. Indien u drank in een sachet gebruikt, drinkt u rechtstreeks uit de sachet. U doet dit best ’s ochtends. Na 1 à 2 dagen zal u verbetering merken.

Leeg maken van darmen (darmspoeling): ten minste 2 uur voor gebruik eet u best geen vast voedsel meer. Los de hoeveelheid poeder op in 1 liter water. Bewaar de drank in de koelkast en drink om de 10 à 15 minuten 250 ml. Afhankelijk van u gewicht, moet u meer of minder oplossing drinken. Dit varieert van 2 tot 4 liter. Na 1 à 2 uur zal u waterige diarree krijgen. Neem het middel de avond voor de behandeling in of de ochtend van behandeling. Hou u goed aan het schema dat u van de arts kreeg van wat u mag eten en wat niet voor aanvang van het onderzoek.

Vergiftiging voorkomen: indien u een product binnenkreeg dat giftig is, zullen de artsen proberen om uw darmen zo snel mogelijk leeg te maken. U neemt hiervoor een grote hoeveelheid Movicolon in en na 1 à 2 uur zal u diarree krijgen. Zo verlaat de schadelijke stof uw lichaam via de ontlasting.

Hoe effectief is dit medicijn?

Movicolon is zeer effectief als laxerend middel. Bij verstopping is het naast gebruik van dit medicijn ook aan te raden om uw voeding aan te passen. Drink veel en eet vezelrijk: groenten, fruit, volkorenproducten. U mag alcohol drinken en autorijden bij gebruik van dit medicijn.

U kan dit medicijn gelijktijdig innemen met andere medicijnen. Movicolon kent geen wisselwerking met andere medicijnen. U kan het ook veilig gebruiken tijdens uw zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Movicolon kopen

Movicolon kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Movicolon? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Movicolon te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Movicolon online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Movicolon bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Movicolon te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Movicolon kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.