Movicolon

51,50

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Macrogol

Wat is Movicolon?

Movicolon bevat macrogol. Dit is een stof met een laxerende werking. Het medicijn is dus een laxeermiddel. Het medicijn is verkrijgbaar in poedervorm en dient te worden vermengd met water.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan Movicolon gebruiken bij verstopping van de darmen of om het laatste deel van de darm leeg te maken voor de aanvang van een darmonderzoek of darmoperatie. Indien u een vergiftiging opliep, kan men het gebruiken om uw darmen snel leeg te maken.

Hoe werkt Movicolon?

Verstopping van de darm: indien u poeder of drank gebruikt om te verdunnen, doe je dit in een glas water. Roer dit goed en drink op. Drink hierna nog een glas water, zodat de darmen voldoende vocht hebben om goed te werken. Indien u drank in een sachet gebruikt, drinkt u rechtstreeks uit de sachet. U doet dit best ’s ochtends. Na 1 à 2 dagen zal u verbetering merken.

Leeg maken van darmen (darmspoeling): ten minste 2 uur voor gebruik eet u best geen vast voedsel meer. Los de hoeveelheid poeder op in 1 liter water. Bewaar de drank in de koelkast en drink om de 10 à 15 minuten 250 ml. Afhankelijk van u gewicht, moet u meer of minder oplossing drinken. Dit varieert van 2 tot 4 liter. Na 1 à 2 uur zal u waterige diarree krijgen. Neem het middel de avond voor de behandeling in of de ochtend van behandeling. Hou u goed aan het schema dat u van de arts kreeg van wat u mag eten en wat niet voor aanvang van het onderzoek.

Vergiftiging voorkomen: indien u een product binnenkreeg dat giftig is, zullen de artsen proberen om uw darmen zo snel mogelijk leeg te maken. U neemt hiervoor een grote hoeveelheid Movicolon in en na 1 à 2 uur zal u diarree krijgen. Zo verlaat de schadelijke stof uw lichaam via de ontlasting.

Hoe effectief is dit medicijn?

Movicolon is zeer effectief als laxerend middel. Bij verstopping is het naast gebruik van dit medicijn ook aan te raden om uw voeding aan te passen. Drink veel en eet vezelrijk: groenten, fruit, volkorenproducten. U mag alcohol drinken en autorijden bij gebruik van dit medicijn.

U kan dit medicijn gelijktijdig innemen met andere medicijnen. Movicolon kent geen wisselwerking met andere medicijnen. U kan het ook veilig gebruiken tijdens uw zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.

Movicolon kopen

Movicolon kopen doet u hier zonder hiervoor een recept nodig te hebben van uw arts. Wij hebben GMC-geregisteerde artsen aangesloten bij onze dienst die uw consult beoordelen. Als er geen risico’s voor u zijn om Movicolon te gebruiken, schrijven deze een recept voor u uit. Hierdoor kunnen wij dit medicijn snel, veilig en legaal naar u toesturen per koerier service.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Movicolon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.