Loperamide

50,89

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Loperamide
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Loperamide?

Loperamide is een medicijn dat de darmbeweeglijkheid vermindert en ervoor zorgt dat de anus samentrekt. Het medicijn is verkrijgbaar in pilvorm.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Loperamide bij diarree. U kan dit medicijn ook innemen indien u bijvoorbeeld last heeft van diarree in het vliegtuig of de trein.

Hoe werkt Loperamide?

Bij diarree zal het medicijn de bewegingen van de darmen remmen en samentrekking van de anus bevorderen. Hierdoor zal de darminhoud langer in de darmen blijven en ook compacter worden. Doordat de darminhoud langer in de darm blijft, kunnen zouten en vocht ook beter opgenomen worden.

U kan dit medicijn voor, tijdens of na het eten innemen. Na inname zal de diarree na enkele uren stoppen. Een pil werkt ongeveer 4 à 6 uur.

  • Acute diarree: hierbij hoeft u Loperamide slechts enkele dagen te gebruiken, tot u geen klachten meer heeft. Dit is wanneer de ontlasting harder wordt en u meer dan 12 uur geen ontlasting meer gehad heeft.
  • Chronische diarree: meestal zal men bij deze vorm eerst proberen om een van de oorzaken aan te pakken. Indien dit niet lukt, kan u dit medicijn gebruiken. Mogelijks kan u na enige tijd de dosis verminderen of is het middel niet meer nodig.

Belangrijk: indien u diarree heeft, verliest u veel vocht en zouten. Hierdoor kan uw lichaam uitdrogen.Het is belangrijk om naast inname van dit medicijn, vocht en zouten aan te vullen. Dit kan u doen met een glucose-zoutoplossing (ORS).

Hoe effectief is dit medicijn?

Na inname stopt de diarree na enkele uren. U mag autorijden met dit middel en ook alcohol drinken. Het is echter niet aan te raden om alcohol te drinken indien u veel vocht verliest. Rijd ook niet met de auto indien u zich suf voelt. Gebruik dit medicijn niet in combinatie met medicijnen tegen hiv. Verder onderzoek is nodig om na te gaan of dit medicijn een effect heeft op uw zwangerschap of het geven van borstvoeding. Het is mogelijk dat u één van volgende bijwerkingen ervaart: hoofdpijn, duizeligheid, misselijk zijn, winderigheid, droge mond of ernstige verstopping. Dit laatste kan u opmerken doordat uw buik opgezwollen staat. In uitzonderlijke gevallen kan u suf worden, braken of hartritmestoornissen krijgen.

Belangrijk: gebruik dit medicijn niet indien u een darmaandoening heeft!

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Loperamide kopen

Loperamide kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Loperamide? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Loperamide te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Loperamide online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Loperamide bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Loperamide te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Loperamide kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.