Livial

v.a. 62,69

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Tibolon

Beschrijving

Wat is Livial?

Livial helpt vrouwen om de overgangsklachten te verminderen. Denk maar aan opvliegers, slaapproblemen… Dit middel bevat 2,5 mg tibolon. Geschikt voor vrouwen die reeds 12 maanden niet meer ongesteld werden. U kan Livial kopen in tabletten.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

De menopauze is een proces in het lichaam van de vrouw waardoor de eierstokken geen eicellen meer zullen produceren. De vrouw zal bijgevolg niet meer maandelijks ongesteld worden. Dit gebeurt op een leeftijd van 45 tot 55 jaar. Eerst zal uw menstruatie onregelmatig gebeuren en vervolgens zal deze volledig stoppen. Door de afname van oestrogeen in het lichaam, kan u psychologische en fysieke klachten krijgen. Dit zijn bijvoorbeeld slaapproblemen, opvliegers, stemmingswisselingen, stijve gewrichten, zweten… Livial helpt  bij deze symptomen maar ook om het proces van osteoporose (botontkalking) te vertragen.

Hoe werkt Livial?

Het actieve bestanddeel tibolon zorgt voor de productie van 3 hormonen in het lichaam. Deze hormonen hebben een gelijkaardige werking als oestrogeen, progesteron en testosteron. Tijdens de menopauze zal de hoeveelheid oestrogeen afnemen. Hierdoor ontstaan de verschillende fysieke klachten.

Livial zal deze tekorten gelijkmatig aanvullen. De klachten zullen bijgevolg verminderen. Dit medicijn zal ook het testosterongehalte verhogen. Hierdoor zal het libido terug verhogen en zullen de stemmingswisselingen afnemen. U kan dit middel pas gebruiken indien u reeds 12 maanden niet meer ongesteld werd.

LET OP: bij gebruik van dit medicijn, dient u bijkomend ook progestageen in te nemen. Dit zal ervoor zorgen dat het oestrogeengehalte niet ongecontroleerd kan stijgen. Dit verlaagt het risico op baarmoederkanker.

Hoe effectief is dit medicijn?

Livial is effectief om overgangsklachten bij vrouwen tussen 45 en 55 jaar te behandelen. De symptomen zoals slaapmoeilijkheden, stijve gewrichten en stemmingswisselingen zullen afnemen. Sommige vrouwen hebben hier weinig last van, maar bij anderen kunnen deze problemen voor fysieke, maar ook psychologische problemen en last zorgen. In belang van uw welbevinden is het aan te raden om deze symptomen te behandelen.

Mogelijke bijwerkingen: pijnlijke of gevoelige borsten, onregelmatige doorbraakbloedingen, hoofdpijn, opgezwollen enkels en voeten,jeuk op de huid, gewichtsschommelingen… Voor een volledige opsomming van mogelijke bijwerkingen, dient u de bijsluiter te raadplegen.

Livial kopen

Livial online kopen zonder een recept nodig te hebben? Bij ons hoeft u niet langs uw eigen huisarts en apotheek om aan dit medicijn te komen. Een aangesloten arts zal het zorgvuldig opgestelde online consult beoordelen. Als de arts geen gezondheidsrisico’s voor u ziet om dit medicijn te gebruiken, zal deze een recept voor u uitschrijven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en zorgvuldig naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Livial” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *