Lisinopril

55,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Lisinopril
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Lisinopril?

Lisinopril is een medicijn om hoge bloeddruk tegen te gaan. Het medicijn bevat de stof Lisinopril. U kan het krijgen in 2.5, 5, 10 en 20 mg tabletten.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Lisinopril om uw bloeddruk te verlagen. U heeft meer kans op deze aandoening indien u veel cafeïne of alcohol drinkt, rookt, overgewicht heeft en weinig lichaamsbeweging heeft. Zonder behandeling kan deze aandoening hart- en vaatziekten en nierfalen veroorzaken.

Hoe werkt Lisinopril?

Lisinopril is een ACE-remmer. ACE is een stof in het lichaam die omgezet wordt in een enzym dat de bloedvaten zal verwijden. Daardoor ontstaat een hoge bloeddruk. Lisinopril voorkomt dat het lichaam ACE omzet naar dit enzym en hierdoor zal de bloeddruk dus ook niet kunnen verhogen.

Gebruik

Neem 1 pil per dag. Begin met tabletten van 10 mg. U kan de dosis geleidelijk aan opbouwen indien nodig. Na hartfalen heeft u een lagere dosering nodig.

Hoe effectief is dit medicijn?

Veel mensen kunnen deze aandoening krijgen. Naar schatting heeft 30 procent van de volwassen bevolking een verhoogde bloeddruk. Dit is 1 op 3 à 4 volwassenen. Vaak merkt u het eerst niet, omdat er bijna geen symptomen zijn. U heeft meer kans op een hoge bloeddruk indien u overgewicht heeft, veel zout eet, veel alcohol of cafeïne drinkt, rookt en weinig sport. Ook ouderdom speelt een rol. Indien u ouder bent dan 65, zal de aandoening vaker voorkomen.

In de eerste plaats is het aan te raden om uw levensstijl aan te passen. Meer sporten, minder alcohol, cafeïne en roken. Zo is de kans groot dat uw bloeddruk al zal dalen. Indien dit niet zo is, kan u Lisinopril gebruiken. Dit medicijn werkt best in combinatie met een aangepaste levensstijl. Zo zal het resultaat nog effectiever zijn.

Combineer niet met kaliumsparende plasmiddelen, andere medicijnen voor de bloeddruk, spierverslappers, insuline, nitraten…
Te veel alcohol drinken in combinatie met dit medicijn, is af te raden. Alcohol remt namelijk de werking van Lisinopril. Te veel alcohol verhoogt ook de bloeddruk, dus zal de aandoening versterken. Zo kan het medicijn niet effectief werken.

Bij gebruik van dit medicijn kan u diarree krijgen, misselijk worden en hoesten. Soms kan u stemmingswisselingen hebben, maagpijn, een loopneus, vermoeid zijn, huiduitslag krijgen… In uitzonderlijke gevallen kan u netelroos krijgen, een droge mond hebben en verward zijn.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Lisinopril kopen

Lisinopril kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Lisinopril? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Lisinopril te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Lisinopril online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Lisinopril bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Lisinopril te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Lisinopril kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.