Lamisil

88,19

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Terbinafine
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Lamisil?

Lamisil is een medicijn met terbinafine die schimmels en gisten, zoals bijvoorbeeld de Candida-gist, bestrijdt. Verkrijgbaar als tabletten met 250 mg terbinafine.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Lamisil om schimmelinfecties van de huid of nagels zoals kalknagels, voetschimmel, zwemmerseczeem, schimmel aan de tenen, tegen te gaan. De schimmel van een kalknagel kan zich uitbreiden en zo voetschimmel veroorzaken. Van nature zijn er schimmels op onze huid aanwezig. Deze kunnen echter plots in overvloed aanwezig aanwezig zijn doordat het lichaam uit balans gaat. Dit kan komen door verschillende factoren zoals stress, psoriasis, diabetes, een slechte bloedsomloop of een verzwakt immuunsysteem. Op dat moment ontstaan schadelijke schimmelinfecties.

U kan een kalk- of schimmelnagel herkennen aan volgende symptomen: jeukende voeten en tussen de tenen, huidschimmel, brokkelige en afbrekende nagels, bruine, witte of gele verkleuring van de teennagel. U kan deze aandoening echter ook aan uw vingernagels krijgen.

Hoe werkt Lamisil?

De werkzame stof in Lamisil is terbinafine. Deze stof remt de aanmaak van ergosterol. Normaal gezien maken schimmelcellen deze stof aan om zich verder te kunnen kweken en in leven te houden. Zonder deze stof kunnen er geen nieuwe schimmelcellen bijkomen en kan het immuunsysteem de cellen vernietigen. Zo zal de schimmelinfectie verdwijnen.

Gebruik

Neem 1 tablet per dag. Doe dit minimaal 2 weken tot 6 maanden. U neemt het tablet in met water en kauwt er niet op.

Hoe effectief is dit medicijn?

Lamisil is effectief voor het behandelen van voetschimmels, zwemmerseczeem, kalknagels. De tabletten zijn het meest doeltreffend, omdat hierbij het medicijn in uw bloed terecht komt en sowieso het ganse getroffen gebied behandelt. Bij het smeren van een zalf of sprayen, kan u echter altijd een stukje te behandelen huid of nagel vergeten of overslaan.

Iedereen kan een kalknagel krijgen. Indien u ouder bent dan 55 jaar vergoot de kans op een voetschimmel en dus ook de kans op een schimmelnagel.

U kan volgende bijwerkingen ervaren: hoofdpijn, jeuk, uitslag, zwelling, spierpijn, gewrichtspijn, verminderde smaak, diarree, duizelig zijn, vermoeid zijn en een ziek gevoel.

Lamisil kopen

Lamisil kopen kan bij ons zonder recept. U hoeft dus niet langs uw eigen huisarts en apotheek om uw schimmelinfecties aan huid of nagels te behandelen! Wij zorgen voor een veilige, betrouwbare en vooral legale manier van online medicijnen bestellen. Door middel van een online consult, zal een aangesloten arts uw aanvraag beoordelen. Als er geen risico’s voor u zijn om dit medicijn te gebruiken, versturen wij dit medicijn met een 24-uurs levering naar u toe!

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lamisil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.