Lamisil

88,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Terbinafine
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Lamisil?

Lamisil is een medicijn met terbinafine die schimmels en gisten, zoals bijvoorbeeld de Candida-gist, bestrijdt. Verkrijgbaar als tabletten met 250 mg terbinafine.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Lamisil om schimmelinfecties van de huid of nagels zoals kalknagels, voetschimmel, zwemmerseczeem, schimmel aan de tenen, tegen te gaan. De schimmel van een kalknagel kan zich uitbreiden en zo voetschimmel veroorzaken. Van nature zijn er schimmels op onze huid aanwezig. Deze kunnen echter plots in overvloed aanwezig aanwezig zijn doordat het lichaam uit balans gaat. Dit kan komen door verschillende factoren zoals stress, psoriasis, diabetes, een slechte bloedsomloop of een verzwakt immuunsysteem. Op dat moment ontstaan schadelijke schimmelinfecties.

U kan een kalk- of schimmelnagel herkennen aan volgende symptomen: jeukende voeten en tussen de tenen, huidschimmel, brokkelige en afbrekende nagels, bruine, witte of gele verkleuring van de teennagel. U kan deze aandoening echter ook aan uw vingernagels krijgen.

Hoe werkt Lamisil?

De werkzame stof in Lamisil is terbinafine. Deze stof remt de aanmaak van ergosterol. Normaal gezien maken schimmelcellen deze stof aan om zich verder te kunnen kweken en in leven te houden. Zonder deze stof kunnen er geen nieuwe schimmelcellen bijkomen en kan het immuunsysteem de cellen vernietigen. Zo zal de schimmelinfectie verdwijnen.

Gebruik

Neem 1 tablet per dag. Doe dit minimaal 2 weken tot 6 maanden. U neemt het tablet in met water en kauwt er niet op.

Hoe effectief is dit medicijn?

Lamisil is effectief voor het behandelen van voetschimmels, zwemmerseczeem, kalknagels. De tabletten zijn het meest doeltreffend, omdat hierbij het medicijn in uw bloed terecht komt en sowieso het ganse getroffen gebied behandelt. Bij het smeren van een zalf of sprayen, kan u echter altijd een stukje te behandelen huid of nagel vergeten of overslaan.

Iedereen kan een kalknagel krijgen. Indien u ouder bent dan 55 jaar vergoot de kans op een voetschimmel en dus ook de kans op een schimmelnagel.

U kan volgende bijwerkingen ervaren: hoofdpijn, jeuk, uitslag, zwelling, spierpijn, gewrichtspijn, verminderde smaak, diarree, duizelig zijn, vermoeid zijn en een ziek gevoel.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Lamisil kopen

Lamisil kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Lamisil? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Lamisil te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Lamisil online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Lamisil bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Lamisil te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Lamisil kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.