Katya

v.a. 60,45

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Ethinylestradiol / ​Gestodeen
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Katya?

Katya is een anticonceptiepil met kunstmatige hormonen: gestodeen en ethinylestradiol die u beschermt tegen zwangerschap. Deze hormonen werken zoals de natuurlijke hormonen oestrogeen en progesteron. Een tablet bevat 30 microgram ethinylestradiol en 75 microgram gestodeen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Katya gebruikt u als anticonceptiepil om niet zwanger te worden. De kunstmatige hormonen werken als oestrogeen en progesteron en zullen zo het lichaam laten denken dat er reeds een eisprong was. Het is raadzaam om dit middel te combineren met een ander anticonceptiemiddel. Dit kan bijvoorbeeld een condoom zijn. Zo verlaagt u het risico op zwangerschap extra.

U kan Katya ook gebruiken indien een u zware menstruatie heeft waarbij u veel bloed verliest. Het baarmoederslijmvlies wordt minder dik gemaakt, waardoor er ook minder bloed zal worden afgestoten. De menstruatie zal ook minder lang duren (niet langer dan 7 dagen).

Hoe werkt Katya?

De hormonen gestodeen en ethinylestradiol fungeren als progesteron en oestrogeen. Progesteron staat in voor de eisprong. De structuur van het baarmoederslijmvlies wordt geregeld door het hormoon oestrogeen. Deze hormonen laten het lichaam geloven dat de ovulatie reeds plaatsvond. Het lichaam zal zo geen rijpe eicel produceren en het baarmoederslijmvlies zal niet dikker worden. De hormonen laten het slijmvlies rond de cervix verdikken. Zo kunnen spermacellen de vagina niet gemakkelijk binnendringen en verkleint de kans op zwangerschap nog meer.

Gebruik

Gebruik de pil 21 dagen. Daarna stopt u 7 dagen. Dit is de pilvrije week waarin u een ontstekingsbloeding krijgt. Hierna start u terug met een nieuwe strip.

Hoe effectief is dit medicijn?

Katya is effectief om u voor 99 % tegen zwangerschap te beschermen. U kan Katya best samen met een ander anticonceptiemiddel zoals een condoom gebruiken. Zo sluit u de kans op zwangerschap uit.

Mogelijke bijwerkingen: misselijk zijn, hypertensie, schadelijke bloedproppen in de aders, hoofdpijn, galstenen, pijnlijke borsten, verlaagd libido, acne… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming.

Neem bij volgende bijwerkingen meteen contact op met een arts: zwellen van gezicht en lippen, een pijnlijke borst, een knobbeltje in de borst voelen, een tepel die verandert, bloedstolsel (opgezwollen been).

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Katya kopen

Katya kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Katya? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Katya te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Katya online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Katya bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Katya te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Katya kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.